Karaffgatan 5, högst upp! Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Karaffgatan 5, högst upp!

Toppläge på kajen med himlen som närmaste granne!

Såld

Toppläge på kajen med himlen som närmaste granne!

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE!

Här kan du njuta av ett glas vin på en soldränkt balkong och se segelbåtarna glida förbi på vattnet nedanför. Lev livet i en unik marin bostadsmiljö med himlen som närmaste granne och bad- och båtbryggor runt hörnet. Saknar du någon ingrediens ligger matbutiken i huset mittemot. Nybakat bröd och bullar finner du i grannfastighetens bageri. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed strandpromenaden. Kommunikationer som t-bana, tvärbana och flygbussar når du på fem minuter.

De stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och skapar en känsla av rymd. Det finns gott om förvaring och en stor walk-in-closet som du enkelt kan göra om till ett extra arbetsrum/gästrum. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och en arbetshörna. Badrummet är rymligt och utrustat med bland annat badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök där du kan samla familj och vänner för stora och små middagsbjudningar. Genomgående är lägenheten i väldigt gott skick och väggarna är nymålade och den vackra ekparketten är alldeles nyslipad samt behandlad.

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Sjövikstorget som har en mycket god ekonomi. Föreningens lån har nyligen omförhandlats till en väsentligt lägre ränta vilket lett till sänkta månadsavgifter för samtliga boenden. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Föreningen har också precis investerat i ett extra snabbt bredband (1 000 Mbit/sek) vilket underlättar för den som jobbar hemifrån. Till ditt förfogande finns också en mysig innergård, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga och övernattningslägenhet med pentry. I källarplanet ligger garaget som nås direkt från hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till 63 parkeringsplatser och här finns även laddstolpar för elbilar.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.