Liljeholmskajen

Karaffgatan 5, 1 tr

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE!

SÅLD

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE!

FAMILJEDRÖMMEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med sjöutsikt samt många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom flertalet klädkammare och garderober. Lägenheten har två fräscha badrum varav ena med dusch och andra med badkar. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen!

Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi, avgifterna har sänkts med 5% från januari 2021 och lånen omförhandlades till en väsentligt lägre ränta. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade framåt. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån på det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

9 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.