Liljeholmskajen

Marieviksgatan 40, 4 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

SÅLD

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

- Balkong i västerläge - Ekonomiskt stark förening - Nära kommunikationer -

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen på populära Marieviksgatan. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen i västerläge. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom flertalet garderober, fräscht badrum med takdusch och tvättmaskin. Bostaden ligger lugnt belägen på en återvändsgata så nära kommunikationer du kan komma som boende på Liljeholmskajen!

Brf Entréhuset är en stark förening med mycket god ekonomi som de senaste tre åren bjudit sina medlemmar på en avgiftsfri månad. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss för 1000kr/mån, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, hobbyrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har en förskola som hyresgäst bland annat, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade framåt. Entréhuset med sin moderna arkitektur och färgsättning tilltalar alla oss som tycker om god design!

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.