Fruängen-Hägersten

Doktor Widerströms Gata 54

Optimalt planerad funkispärla på populär adress!

BUDGIVNING PÅGÅR

Optimalt planerad funkispärla på populär adress!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna fina lägenhet fördelade på 25 ytterst välplanerade kvadratmeter belägen i en välskött funkisfastighet i mysiga Fruängen! Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp, en extra generöstakhöjd och bevarade detaljer såsom fönsterbrädor av sten, platsbyggda garderober med snabelbeslag samt det charmiga originalköket. Planlösning med plats för fullt möblemang, praktiskt arbetskök samt fräscht badrum med plats för tvättmaskin. Välskött förening med god ekonomi och väldigt låg belåningsgrad (2215 kr/kvm). Här bor du med kort promenadavstånd till butiker, kommunikationer och restauranger. Missa inte denna!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Accepterat pris: 1 900 000 kr
  • Boarea: 25 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 1 672 kr Inkl. värme, VA, & grundutbud kabel-tv.
  • Förening: Brf Nackspegeln
  • Byggnadsår: 1954
  • Område: Fruängen-Hägersten, Stockholm
Högsta BUD

1 810 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Doktor Widerströms Gata 54

Kök

Charmigt originalkök med bra förvaring bakom släta gråa köksluckor och fint ljusinsläpp via fönsterparti. Utrustat med spis och kyl.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för fullt möblemang. På golvet ligger en fin ekparkett och väggar målade i ljusgrå kulör.

Visa mer

Sovalkov

Praktisk sovalkov med plats för 140 cm säng.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med klädhängare i direkt anslutning till entrén. Bra förvaring via platsbyggd garderob med överskåp.

Visa mer

Badrum

Fräscht stambytt badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med handfat, spegelskåp, wc och badkar. Plats för tvättmaskin.

Visa mer

Fastigheten

Varmt välkommen till Doktor Widerströms Gata 54!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,25033 %
Andel av årsavgift
0,26363 %

Föreningen

Namn
Brf Nackspegeln
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
224 lägenheter samt 3 lokaler
Äger föreningen marken
Förningen innehar fastigheten med tomträtt.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Fastigheten byggdes år 1954-1955. Föreningen innefattar adresserna Dr Widerströms Gata 31-39 och 52-94 och bildades år 2003. Tillgång finns till två trevliga gårdar mellan husen för grillning och aktiviteter. Tvättstugan hittar du i trappnedgång mellan 86-88. För att komma in där behövs det en tvättbricka som du beställer hos styrelsen. Varje tvättstuga innehåller 2 tvättmaskiner, 1 st centrifug. Tvättstuga A, B samt C (Grov) kan bokas lång tid framåt medan D (Spontan) bokas en timme i förväg. Tillgång finns även till en samlingslokal som rymmer ca 40 personer på Dr Widerströms gata 80 til en kostnad om 500 kronor för vuxenfest och 250 kronor för barnkalas. Övernattningsrum finns på Dr Widerströms gata 66 med plats för två gäster och utrustad med mikro, vattenkokare, kylskåp, platt-TV och dusch för 200 kronor per natt. Inne i Miljöstugan finns kärl för: Elektronik (mindre föremål) Glödlampor Lågenergilampor Batterier Metallförpackningar Grovsopor (mindre saker, kläder, etc) Utanför Miljöstugan finns betongskåp och behållare för: Färgat och ofärgat glas Plast Tidningar Wellpapp Pappersförpackningar (ex mjölk- och filkartonger) Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp. Mer information finns på föreningens hemsida: http://www.nackspegeln.se/
Information om månadsavgiften
Inkl. värme, VA, & grundutbud kabel-tv.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en mycket stark ekonomi, både i kapital och i rörelse. Underhåll genomförs med eget kapital. Mer än häften av upplånat kapital vid köpet av fastigheten har amorterats. Låneandelen är endast 2267 kr/m2. Inga förväntade behov av någon höjning av årsavgifterna. För mer information kring föreningens ekonomi, vänligen se föreningens årsredovisning.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till TV och bredband via ComHem samt fiber via Telia.
Parkering
Det finns 18 parkeringsplatser med el-uttag (250 kr/månad), 13 garageplatser (ca 300-450 kr/månad beroende på storlek) samt 6 st P-platser i lokal för MC, f.n. kö. Avgiftsfri 7-dygnsparkering finns i anslutning till husen. Fri parkering på närliggande gator i området.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Kommande renoveringar: Föreningen har en underhålls- och investeringsplan som sträcker sig fram till 2030. Nu närmast ska rörledningar i källarstråken bytas. Allt föreningen gör finansieras dock ur underhållsfonden eller eget kapital (investeringar), så det påverkar inte avgiften, enligt föreningen. Gjorda renoveringar: 2020 - Målning av källare samt dörrar, stuprör och räcken. 2016 - Installation av fiber från Telia. 2011 - Målning av trapphus och byte av entré portar samt byte av belysning till rörelsestyrda armaturer. 2009 - Byte av källardörrar och garageportar 2007 - Renovering av tvättstugorna. Nya tvättmaskiner och nytt elektroniskt bokningssystem 2007 - Moped och MC-förråd 2005/06 - Byte av resterande avloppsledningar 2004 - Bytt samtliga fönster och balkongdörrar till 3-glas. 2004 - Färdigställande av samlingslokal. 1999 - Byte av vatten- och avloppsledningar samt cirka hälften av badrummen genomfördes då. 1999 - Byte av elstammar.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1954
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Ekonomi

Accepterat pris
1 900 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Högsta bud
1 810 000 kr
Pantsatt
Nej

DRIFT

Försäkring
1 700 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
1 700 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftkostnad enligt schablon. Varierar beroende på avtal, förbrukning och antal personer i hushållet.
Energideklaration
Utförd 2012-11-15
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2012-11-15

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.