Såld lägenhet på Ture Wennerholms torg 4, vån 3/4 i Telefonplan
Telefonplan

Ture Wennerholms torg 4, vån 3/4

Nyproduktions trea i toppskick med balkong i söderläge!

Såld

Nyproduktions trea i toppskick med balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna välplanerade trea i hjärtat av Telefonplan! Lägenheten präglas av luftiga ytor med generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck samt en stor balkong i ett soldränkt söderläge. Lägenheten erbjuder en hög och modern standard med stilrena tillval. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sobert kök med full maskinpark och plats för matgrupp invid fönster. Vardagsrummet är ljust och luftigt med lättmöblerade ytor. Från vardagsrummet når du den stora balkongen. Vidare erbjuds två rogivande sovrum med gott om förvaring. Badrummet är av högsta kvalité med en separat tvättdel. Till sist erbjuds en yteffektiv hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd (ca 6 kvm).

BRF Torghusen är en omtyckt och stabil förening! Fastigheten är uppförd 2009 och föreningen äger marken. Här erbjuds man komforten av nyproduktion då hissen går hela vägen ner till varmgaraget med 82 garageplatser mot en kostnad på 960 kr/mån. Föreningen har installerat solceller och kan producera sin egen el via solcellerna. Förhoppningen är att kunna ligga strax under marknadspriset. Den största vinsten är miljömässig och säkerhetsberedskap. Styrelsen undersöker flera möjligheter till energieffektivisering som implementeras löpande. Inga kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-11-20). Föreningen erbjuder sina medlemmar stora källarförråd, cykelförråd och barnvagnsförråd i varje port, soprum med källsortering och en övernattningslägenhet som man kan hyra mot en kostnad på 200kr/dygn.

Det centrala läget erbjuder perfekta kommunikationer med T-bana, flertalet busslinjer och närhet till E4/E20 och Södra Länken. Här återfinns flera matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, bibliotek tillsammans med flertalet förskolor och skolor. Det är nära till naturen. Telefonplan är inbäddat i grönska med trevliga parker och promenadstråk. Nära till Vinterviken, sjön Trekanten och Mälarens vackra strandpromenader. Telefonplan är en levande stadsdel med caféer, kvarterskrogar, arbetsplatser och bostäder. Här blandas äldre bebyggelse med nytt och modernt. Området utvecklas med nya bostäder och utökad service.

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.