Valborgsmässovägen 38, vån 2 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 38, vån 2

Fint renoverad tvåa med fönster åt två håll, ett hem i hjärtat av LM-stadens lummiga omgivningar

Såld

Fint renoverad tvåa med fönster åt två håll, ett hem i hjärtat av LM-stadens lummiga omgivningar

En hemtrevlig tvåa som visar hur man nyttjar 35 kvadratmeter på absolut bästa sätt. Nu saluförs ett hem där rummen präglas av ett genomgående gott skick, ljusa fina rum samt ett fritt, lummigt och insynsskyddat läge. Vidare återfinns tidstypiska detaljer från 40-talet så som vitmålade fönsterbrädor i teak, vackra fönstervred och fönsterhakar samt charmiga gamla dörrar och garderober. Vidare erbjuds ett fint kök med en bevarad severingsdel, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering samt matplats, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, ett fräscht badrum och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjd om ca 2,70 m ger en hemtrevlig känsla.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar. På pittoreska Valborgsmässovägen bor du längs samma gata som AB café som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds lunch och fika med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.