Gamla Midsommarkransen

Nyborgsgränd 1, 2 tr

Charmerande sekelskifte i gavel, två rum och kök i anrika AB MACK-huset

SÅLD

Charmerande sekelskifte i gavel, två rum och kök i anrika AB MACK-huset

För dig som drömmer om ett hem i Midsommarkransens äldre kvarter finns nu chans att förvärva en tvårummare i anrika AB MACK-huset med fönster i tre riktningar. Bostaden är belägen i ett stort burspråk och karaktäriseras av tidstypiska detaljer så som vackra trägolv, en generös takhöjd samt flaggfönster med spröjs. Vidare erbjuds ett naturligt ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck, inbjudande sällskapsytor, ett kök med plats för matbord, ett renoverat badrum med badkar samt ett sovrum i bra storlek med plats för skrivbord intill fönstret.

Brf Tegelbruket är en välordnad förening som har flera av de stora renoveringarna bakom sig och som äger sin mark. Föreningens medlemmar disponerar över en grönskande gård inbäddad av äppelträd och syrénbuskar. Gården är inredd med sittgrupper, solstolar och grill och är upplyst av ljusslingor året om vilket ger en otrolig mysfaktor. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till tunnelbanan samt ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Hjärtligt välkommen!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.