Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 17H

FINT RENOVERAD 2,5:A MED STOR BALKONG MOT GRÖNSKA!

SÅLD

FINT RENOVERAD 2,5:A MED STOR BALKONG MOT GRÖNSKA!

TOPPFRÄSCH 2,5:A MED STOR BALKONG INNBÄDDAD I LUMMIG GRÖNSKA! Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade 2,5:a i insynsskyddat hörnläge. Lägenheten har nyligen renoverats med naturnära färg- samt materialval och erbjuder idag genomgående hög standard. I samband med renoveringen delades även vardagsrummet av för att skapa ytterligare en sovplats och skapa funktionen av en 3:a. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare sitt eftertraktade läge med fönster i två väderstreck, en väl tilltagen balkong i österläge som bjuder på sagolik vy mot grönska, ett sovrum i bra storlek, ett helt nytt kök från 2020, ett generöst badrum och goda förvaringsmöjligheter. Moderna bekvämligheter såsom förråd, hiss, tvättstuga och garage i porten. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslägenhet.

Hägersten är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som ni har naturen runt hörnet tar ni er snabbt till stan. Från bostaden är det ca 600 m till Hägerstensåsens tunnelbana som tar er till Södermalm på 7 minuter och centralen på 16 minuter. Dessutom stannar buss 147 mot Liljeholmen ca 150 meter från bostaden. Liljeholmen fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av tvärbana, bussar och tunnelbana.

Läget är optimalt med Hägerstensbadet runt husknuten, eller varför inte promenera ner till Mälaren och Hägerstenshamnen som kantas av grönska, båtar och badbryggor. Strandpromenaden för er till Vinterviken som erbjuder kolonilotter, padeltennis och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. Varmt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 940 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.