Aspudden/Örnsberg

Selmedalsringen 18

SÅLD

STOR TVÅA SOM ENKELT DISPONERAS SOM 3 R.O.K. I MYSIGA HÄGERSTENSHAMNEN!

Här välkomnas man in till en härlig atmosfär tack vare rikligt ljusinsläpp och lummig utsikt. Lägenheten är välplanerad med stora sällskapsytor och stor balkong. Balkongen erbjuder lummig miljö i bästa söderläge och gott om plats för möblering. Stilrent och modernt kök med plats för stor matgrupp, sovrum med grönska som närmsta granne, stort och ljust vardagsrum med mycket plats för möblemang och direktanslutning till balkongen, rymlig hall med garderober och goda förvaringsmöjligheter och ett praktiskt extra rum som gör att lägenheten enkelt kan utnyttjas som 3 r.o.k. Lägenhetens genomgående interiör är mycket välbevarad med hög standard och en klassisk stil. Lägenheten skapar en ljuvlig miljö.

Stabil och populär förening med god ekonomi som under de senaste åren erbjudit sina medlemmar avgiftsfria månader. Man har även amorterar extra över ekonomiska planen för föreningens lån. Föreningen för ett miljömedvetet arbete och har bland annat installerat solpaneler på taken som bidrar till ungefär hälften av elförsörjning för hissar, tvättstugor och belysning. Detta har givit ett statligt investeringsstöd om cirka 200 000:-. Avgiften sänktes med 5% 1 januari 2021.

Lägenheten ligger ett stenkast från vattnet, Hägerstenshamnen och båtklubben. Med badrock tar du dig ned till vattnet. Lagom promenadavstånd till Vinterviken med populära caféer och lunchrestauranger samt skulpturparken. Småstadskänslan i Örnsberg/Aspudden erbjuder mysiga promenadgator i lummiga omgivningar och närhet till butiker, restauranger, caféer, gym och Coop som har öppet till kl 23.00. Kort promenad till T-banan som tar dig in till Södermalm på 5 minuter.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander von Satzger

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.