Gröndal

Sjöbjörnsvägen 4

SÅLD

UNIK 2,5:a MED FANTASTISK UTEPLATS I DIREKTANSLUTNING TILL FASTIGHETENS INNEGÅRD!

Här välkomnas man in till en härlig atmosfär tack vare den grönskande trädgården utanför och fönsterpartier i tre väderstreck med ljuvligt ljusinsläpp. Lägenheten är välplanerad och disponeras väl med stora sällskapsytor som tar vara på varenda kvadratmeter, yteffektivt. Unik uteplats med bästa solläget, grillmöjlighet och direktanslutning till fastighetens innegård. Välbevarat kök med matplats, insynsskyddat sovrum med lummig utsikt, stort vardagsrum med mycket plats för möblemang, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett praktiskt barnrum som gör att lägenheten enkelt kan utnyttjas som 3 r.o.k. Lägenhetens genomgående interiör är mycket välbevarad och tidsenlig med fastighetens byggår och de charmiga originaldetaljer skapar en ljuvlig miljö, badrummet är stambytt och kaklat med stilrena ytskikt.

Populär och välskött föreningen med god ekonomi. Fastigheterna ritades av Backström & Reinius Arkitekter AB.

Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till stadens puls. Här finner du allt du behöver inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer samt ett stort utbud av caféer och restauranger. Med badrock tar du dig ned till vattnet. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca 15-20 minuters promenad bort.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander von Satzger

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.