Liljeholmen

Nybodaringen 39

SÅLD

Det perfekta första boende för dig som vill bo nära Liljeholmen/Midsommarkransen. Byggnaden är K-märkt och arkitektritad år 1936 som totalrenoverades år 2000. Välplanerad lägenhet med stor potential. Genomgående vackert parkettgolv, ett stilrent kök samt ett fräscht och helkaklat badrum.

Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare finner ni ett fräscht och helkaklat badrum med vitt klinker samt vitt och svart kakel på väggarna, ett stilrent kök med plats för matgrupp och mycket förvaringsutrymmen samt ett härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp.

Föreningens fastighet är ett flerbostadshus på adress Nybodaringen 39-47. Fastigheten består av 2 bostadsbyggnader med 3 våningsplan innehållande 27 st bostadsrättslägenheter. Fastigheten totalrenoverades år 2000 och inflyttning skedde i juni 2000.

Liljeholmen är en knytpunkt för såväl kommunikation som för rekreation. Omgivet av Hornstull, Vinterviken och Gröndal med vackra grönområden, badplatser och båtbryggor. I hela området finns mysiga caféer och restauranger vilka erbjuder mat från alla världens hörn. På andra sidan bron ligger även Hornstull och Söder med ett rikt utbud av nöjen och nattliv.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 520 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander von Satzger

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.