Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 50

möjlig tvåa med rogivande vy över skogsdunge i kulturminnesmärkt kvarter

SÅLD

möjlig tvåa med rogivande vy över skogsdunge i kulturminnesmärkt kvarter

Välkommen till denna trivsamma etta (möjliga tvåa) i lugnt och stilla läge mot skogsdunge. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och en generös takhöjd om ca 2,70 m vilket bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett kök med två stora fönster och utrymme för matplats, ett stort rum med plats för såväl sällskapsmöblering som sovdel och ett kaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Äldre detaljer så som fönsterhaspar, fönsterbleck i marmor och bevarad badrumsdörr ger bostaden charmig 40-talskaraktär.

Brf Tele är en mycket stor och stabil förening med låg belåningsgrad och föreningen har en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar. På Cedergrensvägen bor man nära tunnelbanan (ca 3 minuters gång) och med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Allra närmast finner man Söderbergs bageri som står redo att bli ditt nästa stammisställe. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.