Midsommarkransen

Cedergrensvägen 31, vån 2

TOTALRENOVERAD TVÅA I TOPPSKICK!

SÅLD

TOTALRENOVERAD TVÅA I TOPPSKICK!

TOTALRENOVERAD TVÅA I TOPPSKICK!
Varmt välkomna till denna ljusa och smakfullt renoverade tvåa attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen. Här bor ni i ostört läge med natur och grönska som utsikt. Bostaden har omsorgsfullt renoverats till en bostad i absoluta toppskick med noga utvalda färg och materialval, här har inget lämnats åt slumpen. Genomgående vacker fiskbensparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och påkostade materialval, sovrum med gott om förvaring och dessutom ett modernt badrum med både golvvärme och tvättmaskin. Vidare erbjuds dimbara spotlights samt generös takhöjd.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 mbit ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 065 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.