Såld lägenhet på Telefonvägen 35, vån 3 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Telefonvägen 35, vån 3

Totalrenoverad och unik trea belägen högt upp i huset!

Såld

Totalrenoverad och unik trea belägen högt upp i huset!

Välkommen till Telefonvägen 35 och denna unika trea med hög modern standard! Lägenheten är belägen högt upp i huset med insynsskyddat läge och fin utsikt mot lummig grönska. Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp som tillsammans med de stora sociala ytor skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i bästa sydvästläge som fullkomligt badar i sol. Lägenheten har precis omsorgsfullt totalrenoverats med fokus på tidlös design och exklusiva materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar fina siktlinjer och är en naturlig knytpunkt vid sociala tillställningar. Vidare erbjuds två bra sovrum, ett lyxigt badrum och exemplariska förvaringsutrymmen via garderober och tillhörande förråd.

BRF Silvergranen 12 är ett flerbostadshus på adress Telefonvägen 21-37. Föreningen förvärvade fastigheten Silvergranen 12 år 2008 och består av 103 lägenheter varav 91 lägenheter upplåts med bostadsrätt, 12 lägenheter med hyresrätt. Hyresrätterna kan ses som en dold tillgång i föreningen då dessa kommer ge mycket bra kapitaltillskott till kassan när de görs om till bostadsrätter och säljs. Föreningen har en stabil ekonomi med endast ca 4000kr i lån/kvm. Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget och inga beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat 2022-09-23). Föreningen erbjuder sina medlemmar gemensam el för förmånliga priser och det ingår bredband i avgiften, fem tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd och en övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 24 parkeringsplatser mot en kostnad på 1025 kr/mån och 48 utomhusplatser mot en kostnad på 575kr/mån.

Bostaden ligger i hjärtat av Midsommarkransen med endast en minut gångavstånd till tunnelbanans röda linje. Här kryllar det av mysiga vintagebutiker, restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger dessutom mysiga Svandammsparken med dess gräsytor och lilla kiosk som erbjuder både förfriskningar samt trevliga kvällar med musikquiz om sommaren.

Varmt välkomna till en lägenhet ensam i sitt slag!

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.