Såld lägenhet på Valborgsmässovägen 16, vån 4 av 4 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 16, vån 4 av 4

Två rum och kök med milsvid utsikt över himmel och takåsar, ett modernt hem hjärtat av i LM-staden

Såld

Två rum och kök med milsvid utsikt över himmel och takåsar, ett modernt hem hjärtat av i LM-staden

Möjlig trerummare högst upp i fastighet med hiss längs mysiga Valborgsmässovägen med milsvid utsikt över lummiga omgivningar och omkringliggande takåsar. Bostaden ges ett fantastiskt insläpp av dagsljus genom flera stora fönsterpartier samt en fransk balkong som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Vidare erbjuds en sällskaplig planlösning som håller öppet mellan kök, matplats och vardagsrum, gott om plats för skrivbordshörna, ett rogivande sovrum med förvaring, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Tack vare lägenhetens disposition finns möjlighet att bygga om till tre rum och kök för den som är i behov av ett extra sovrum eller separat kontor, se alternativ planritning.

På pittoreska Valborgsmässovägen bor du längs samma gata som AB café som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds lunch och fika med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av mysiga små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.