Eva bonniers gata 33 Fruängen-Hägersten
Fruängen-Hägersten

Eva bonniers gata 33

Rymlig trea på lugn återvändsgata med solig balkong!

Såld

Rymlig trea på lugn återvändsgata med solig balkong!

Varmt välkomna till denna underbara trea som disponeras över 72 välplanerade kvadratmeter! Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck, generösa sällskapsytor och en solig balkong med utsikt över grönskande omgivningar. Vidare erbjuds två bra sovrum, exemplarisk förvaring via flertalet garderober och tillhörande källarförråd. Huset är beläget på en lugn återvändsgata i en av Fruängens mest omtyckta föreningar BRF Tre Damer.

Här bor ni på populär adress i expansiva Fruängen som erbjuder ett myller av bra restauranger, mysiga caféer och små butiker. Med promenadavstånd finner ni Långbro Värdshus i mysiga Långbropark, Rinos Bodega (White Guide) och Restaurang Aloé som berömts med en stjärna i guide Michelin.

Centralt läge i Fruängen med endast 300 meter till centrum, tunnelbana och bussar. Från Fruängen går bussar mot bl.a. Huddinge, Skärholmen, Skarpnäck och Gullmarsplan. Tunnelbanans röda linje tar er till slussen på ca 15 minuter. I Fruängens centrum finns livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, torghandel, gym, restauranger m.m. I Fruängen finns flera förskolor och skolor, varav ett par förskolor och en F-9-skola ligger på mycket kort avstånd från lägenheten.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Sjödin

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.