Midsommarkransen

Cedergrensvägen 33, vån 3

SÅLD

VACKERT RENOVERAD TVÅA MED GRÖNSKANDE UTSIKT!
Varmt välkomna till denna ljusa och smakfulla tvåa med optimal planlösning. På lugn gata bor ni med kort promenad till tunnelbana, populära restauranger, mysiga caféer och butiker. Högst upp i huset utmärker sig bostaden med ett fint renoverat kök med gott om förvaring, fönster i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng i insynsskyddat läge, bevarade garderober och detaljer från byggåret, genomgående ekparkett samt generös takhöjd om ca 2,70 m!

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 mbit ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 880 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.