Såld lägenhet på LM Ericssons Väg 21, vån 2 i Telefonplan
Telefonplan

LM Ericssons Väg 21, vån 2

Såld

En underbar trea (ursprungligen tvåa) i gott skick med ett optimalt läge där alla bekvämligheter ligger runt husknuten. Här får man en omedelbar hemkänsla tack vare en takhöjd om ca 2,70 m samt flödande dagsljus från två håll. Hemmet präglas av detaljer från 40-talet genom exempelvis fönsterhakar, fönsterbrädor i teak, charmiga gamla dörrar samt platsbyggda garderober. Vidare erbjuds ett fint kök från Kvik som renoverades för ca 1,5 år sedan, ett stort vardagsrum med utrymme för matplats och sällskapsmöblering, ett badrum med badkar och tvättmaskin samt ett rogivande sovrum med förvaring genom garderobsvägg och ett extra rum som lämpar sig perfekt som såväl sovrum som kontor. Samtliga väggar och tak är målade för ca 1 år sedan, även i badrum. Plankgolven är nya sedan ca 2 år och ligger i alla rum förutom i vardagsrum där en vacker holländsk parkett ligger.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar. På LM Ericssons väg bor du ett stenkast från Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds hembakat och välsmakande kaffe med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Cykelförrådet ligger på gaveln i samma byggnad. Ett stort förråd samt ett mindre matkällarförråd tillhörande lägenheten finns på bottenplan i trapphuset.

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.