Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 100, vån 2

SÅLD

MAGISK TAKHÖJD OM CA 3,5 METER, BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE , FANTASTISKT LJUSINSLÄPP!

Varmt välkomna till denna unika bostad i populära BRF Pianofabriken. Här bor ni i ett av Telefonplans mest eftertraktade hus från 1917 där byggårets charm och industrikänsla har kombinerats med funktionaliteten av nyproduktion på ett mycket smakfullt sätt! Lägenheten präglas av flera stora spröjsade fönsterpartier som skänker ett underbart ljusinsläpp och som tillsammans med takhöjden skapar en härlig rymd till bostaden. Vidare erbjuds ett modernt badrum med golvvärme, en härlig balkong om ca 5 kvm i soligt västerläge samt ett stilrent kök med gott om förvaring. Stabil HSB förening med låg belåning som äger marken. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd om ca 6 kvm.

I kvarteren kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Ni erbjuds även utmärkta kommunikationer med endast två minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation som sedan tar er vidare till Södermalm på fem minuter.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Pontus Wilhede

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.