Lötmogatan 7, vån 3 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Lötmogatan 7, vån 3

Minitvåa med varje kvadratmeter på rätt plats!

Såld

Minitvåa med varje kvadratmeter på rätt plats!

Varmt välkomna till denna ljusa minitvåa attraktivt belägen i populära Midsommarkransen, med varje kvadratmeter på precis rätt plats! Bostaden utmärker sig med ett fint ljusinsläpp, en öppen och social planlösning, en generös takhöjd, ett insynsskyddat läge samt en fantastisk balkong i sydostläge som erbjuder massor av sol. Från balkongen som belägen högt upp i huset, har du fin utsikt över fina gamla hus och lummig grönska. Här får du det bästa av båda världar med karaktär och charm från det gamla och samtidigt en modern och hög standard. Föreningen erbjuder en fin innergård, perfekt för grillkvällar under varma sommarkvällar. Till lägenheten hör också nyttjanderätten till källarförråd. Möjlighet till flexibelt tillträde finns.

Område
Här bor du i attraktiva och lugna Midsommarkransen med närhet till allt från matbutiker till restauranger, gym, mysiga parker och dessutom en kort promenad till Midsommarkransens tunnelbanestation. Med tunnelbanan når du charmiga Södermalm på ca 6 min och T-centralen på ca 12 min. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter och härliga Svandammsparken. För dig som gillar att träna finns bland annat Sats Telefonplan i närområdet.

Härligt välkomna till Lötmogatan 7, vån 3!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.