Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 47B i Midsommarkransen
Midsommarkransen

Tellusborgsvägen 47B

Vackert renoverat sekelskifte med en fungerande kakelugn, två rum och kök i Gamla Midsommarkransen

Såld

Vackert renoverat sekelskifte med en fungerande kakelugn, två rum och kök i Gamla Midsommarkransen

I pittoreska kvarter i Gamla Midsommarkransen, intill lummiga Julikullen med hittas kvarteret Cypressen med dess vackra fastiget anno 1912 inbäddad i buskar och lövträd. Underbart ljusinsläpp från fönster från i två väderstreck, välplanerade rum, sällskaplig planlösning, smarta förvaringslösningar och underbar sekelskiftescharm är ledorden i denna bostad. I bostaden återfinns tidstypiska detaljer så som fina genomgående plankgolv, stuckaturer, takrosett, charmiga dörrar samt speglade fönsternischer. Här har man kök, vardagsrum och matplats i anslutning till varandra med en såväl vacker som värmande kakelugn intill. Vidare erbjuds ett nyrenoverat badrum i tidsenlig stil, ett rogivande sovrum med en platsbyggd arbetshörna mot föreningens lugna gård samt en hall med gott om förvaring.

Bostaden finns belägen i ett av de vackra husen längs Tellusborgsvägen i Brf Tellusborg som många förbipasserade drömmer om att en dag bo i. Föreningen erbjuder fantastiska gårdsmiljöer med utemöbler, lekplats, grill och grönska som bjuder in till umgänge mellan grannarna. Runt hörnet ligger Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus som ger en härlig småstadskänsla. På denna levande gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till t-bana och ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.