Gamla Midsommarkransen

Vattenledningsvägen 48B, vån 3

Underbart sekelskifte i Gamla Midsommarkransen med två kakelugnar och parkutsikt

SÅLD

Underbart sekelskifte i Gamla Midsommarkransen med två kakelugnar och parkutsikt

Underbar familjefyra (möjlig femma) i hjärtat av Gamla Midsommarkransen som karaktäriseras av vackra detaljer från sekelskiftet. Låt dig charmas av vackra plankgolv, takrosetter, två fungerande kakelugnar, djupa fönsternischer och bevarade dörrar. Här bor man på tredje våningsplanet med fönster i tre väderstreck som i kombination med en generös takhöjd ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd. I vilket rum man än befinner sig erbjuds utsikt över lummig grönska, antingen över levande Svandammsparken eller ut mot föreningens trevliga innergård. Vidare erbjuds ett charmigt kök med gjutjärnskamin och detaljer från 50-talet, köket har fönster i hörnläge och rymmer en stor matplats för långa middagar med familj och vänner. Ett generöst vardagsrum i rummet intill med en vacker fungerande kakelugn. Tre stycken sovrum i generös storlek varav det ena så stort att det är möjligt att delas av till två separata rum (se alternativ planritning). En inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett nyrenoverat badrum samt en gäst-WC.

Bostaden ligger i ett av de vackra husen längs Vattenledningsvägen i Brf Tellusborg. Föreningen erbjuder fantastiska gårdsmiljöer med utemöbler, lekplats, grillar och grönska som bjuder in till samverkan mellan såväl vuxna som barn. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Hjärtligt välkommen på visning.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

11 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.