Telefonplan

Radiusbacken 39, vån 7

Välplanerad etta på nionde våningen med underbar utsikt från balkong i söderläge

Till salu

Välplanerad etta på nionde våningen med underbar utsikt från balkong i söderläge

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Nu finns chansen att av Brf Metronomen förvärva denna välplanerade etta som erbjuder balkong med slående utsikt från nionde våningen (vån 7 i hissen p.g.a soutteränghus). Bostaden erbjuder stilrena materialval i såväl kök som badrum och genomgående parkettgolv. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslägenhet/festlokal, garage i huset samt en takterrass med enastående utsikt över Stockholm. Bostaden är attraktivt belägen i hjärtat av Telefonplan med direkt närhet till såväl goda kommunikationer som ett myller av charmiga butiker, restauranger och caféer. Bostaden annonseras till ett accepterat pris och det finns möjlighet att tillträda lägenheten snabbt. Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 29 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 9 av 12, hiss finns
  • Avgift: 1 933 kr inkl. kallvatten, VA, värme och bredband 1000/1000 mbit
  • Förening: Bostadsrättsföreningen Metronomen
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Telefonplan, Stockholm
COVID-19
Accepterat pris

2 450 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Allmänt om bostaden

Välkommen till denna nyproducerade bostad i expansiva Telefonplan! Här bor du i perfekt läge med närhet till tunnelbanans röda linje som tar dig till city på ca 15 minuter. Föreningen erbjuder flertalet bekvämligheter så som hiss, garage i huset, bilpool för den som önskar hyra bil för en dag, soldränkt gemensam takterass med gemensamhetslokal som kan hyras för tillställningar samt för familjemedlemmar som vill bo över. Till bostaden hör ett källarförråd.

Visa mer

Balkong

Solig balkong i bästa söderläge med rymmer önskad möblering för härliga sommardagar!

COVID-19
Visa mer

Rum

Luftigt rum med stora fönsterpartier som ger rummet ett rikligt ljusflöde. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och trestavig ekparkett.

Visa mer

Kök

Kök av trendiga märket Vedum. Här erbjuds förvaring bakom ljusa släta luckor, vitt kakel samt bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt varmluftsugn. Härifrån nås bostadens balkong i härligt söderläge.

Visa mer

Badrum

Smakfullt inrett badrum med spotlights, vitt kakel och grått klinker. Badrumsinredning i form av handfat med kommod, WC, dusch med glasvägg samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med förvaring genom hatthylla, intilliggande garderob och städskåp.

Visa mer

Gemensam takterrass

En stor gemensam takterrass i soligt läge med milsvid utsikt över himmel och takåsar. Här finns sittplatser, solstolar och odlingslådor för föreningens alla medlemmar med gröna fingrar.

Visa mer

Gemensamma utrymmen

Föreningen erbjuder en fantastisk festlokal/gemensamhetslokal som lämpar sig perfekt för tillställningar, övernattning och umgänge. När man väljer att hyra lokalen ingår även en begränsad del av den gemensamma takterrassen med tillhörande sittplatser och grill. I anslutning till terrass/gemensamhetslokal finns WC med dusch.

Visa mer

Fastigheten

Välkommen till Radiusbacken 39!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Midsommarkransen och Telefonplan är ett mycket populärt, mysigt och expansivt område med allt från charmiga sekelskifteshus till moderna nyproduktionshus. I närområdet finner ni all tänkbar service såsom flera mataffärer, apotek, bank, trevliga och populära restauranger ( t.ex. Landet, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket), caféer, SATS, Konstfack m.m. På gångavstånd finns mysiga Svandammsparken med en plaskdamm och fina gräsytor att sola på. Det är inte heller långt bort till härliga Vinterviken och grönområdet kring sjön Trekanten, eller varför inte ta en promenad in till Södermalm. I området planeras det flera spännande nybyggnadsprojekt som omskrivna Tellus Towers. Läs mer på: http://insynsbk.stockholm.se/Byggochplantjansten/Pagaende-planarbete/PagaendePlanarbete/Planarende/?JournalNumber=2013-05016 och www.thebrick.se/

Närservice

Ica telefonplan

Parkering

Boendeparkering 500 kr/ månad

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.