Såld lägenhet på Flygelgatan 4, vån 6/6 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Flygelgatan 4, vån 6/6

En bostadsdröm!

Såld

En bostadsdröm!

FANTASTISKT TERRASS HÖGST UPP I HUSET! En av områdets bästa lägenheter med extra allt är äntligen till salu! Missa inte chansen att bo högst upp på våning 6 av 6 med en egen terrass om ca 13 kvm. Lägenheten har en genomgående hög standard med påkostade och lyxiga materialval, en öppen och social planlösning samt ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster från golv till tak som gör att lägenheten upplevs som väldigt luftigt och får en unik karaktär. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, hiss i fastigheten, golvvärme och tvättmaskin. Specialdesignade och platsbyggda garderober från Polifom samt smarta lösningar i hela lägenheten gör att varje kvadratmeter används effektivt och att lägenheten passar även sambos och upplevs som större än den är. Stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken!

Här i mycket attraktiva Telefonplan/Midsommarkransen bor ni i ett område med all tänkbar service såsom flera mataffärer, apotek, trevliga och populära restauranger (t.ex. Landet, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket), charmiga caféer, ett stort utbud av träningsanläggningar såsom SATS, Puls & Träning, Klättercentret Telefonplan m.m. På gångavstånd finns mysiga Svandammsparken med fina gräsytor att umgås och sola på. Det är inte heller långt bort till härliga Vinterviken och grönområdet kring sjön Trekanten, eller varför inte ta en promenad in till Södermalm. Till T-bana Telefonplan är det endast ett par minuters promenad sedan är du på Södermalm på 6 minuter och på T-centralen på 14 minuter. Expansivt område med flera spännande nybyggnadsprojekt som Metronomen, Lilla Tellus och omskrivna Tellus Towers.

Visa mer
Slutpris

2 940 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Beskrivning

Terrass

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Takterrass

Hall

Fastigheten

Övriga bilder

Detaljbild

Detaljbild

Planlösning

Planritning