Liljeholmskajen

Marieviksgatan 41, 4 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

SÅLD

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med sjöutsikt. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom flertalet garderober, fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden ligger lugnt belägen!

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron.
Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.