Vapengatan 6 Aspudden
Aspudden

Vapengatan 6

Två rum och kök med södervänd balkong, funkischarm på Vapengatan i pittoreska Aspudden

Såld

Två rum och kök med södervänd balkong, funkischarm på Vapengatan i pittoreska Aspudden

På lugn och lummig återvändsgata i Aspudden finns detta hem som kryllar av tidstypiska detaljer från 40-talet. Här hittas exempelvis ett kök med snedställda luckor, generös takhöjd, fönsterbrädor i sten, platsbyggda garderober med funkisbeslag samt charmiga bevarade dörrar. Bostaden en södervänd balkong med utgång från rymligt vardagsrum samt en fransk balkong i bostadens sovrum samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här känns som hemma tack vare rikligt med dagsljus som släpps in från två väderstreck, vackra parkettgolv som löper längs större delen av lägenheten och genomgående sobra färgval.

Vapengatan har kommit att bli en av Aspuddens mest eftertraktade adresser då läget är mycket centralt såväl som det är lummigt och stillsamt. På ett par minuters promenad nås mataffär, tunnelbana, apotek, restauranger och caféer. I närområdet hittar man flera parker, grönområden och lekplatser, inte minst Vinterviken med dess badplats, gräsytor, promenadstråk och restaurang uppskattas särskillt av Aspuddsborna. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 345 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.