Midsommarkransen

Tegelbruksvägen 40, vån. 1

Såld!

Till salu

Såld!

Såld!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 58 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 346 kr inkl, VA
  • Byggnadsår: 1910
  • Område: Midsommarkransen, Stockholm
COVID-19
Utgångspris

4 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Här bor ni i lugna och mycket populära kvarter med närhet till både T-bana Midsommarkransen och T-bana Telefonplan, trendiga butiker, mysiga caféer, trevliga restauranger med mysiga uteserveringar sommartid såsom Svenska Sushiköket och Hamburgerköket, Nalle & Kroppkakan, Indisk restaurang, Thairestaurang och Restaurang Tre vänner etc. Kulturbiografen Tellus, kemtvätt, gym (Puls och tränng m.m.), yoga, massage, osteopat och frisör alldeles runt hörnet och alldeles intill ligger också harmoniska Svandammsparken som en grön liten oas med en liten plaskdamm. På gångavstånd finner ni Telefonplan med bl.a. SATS, Klättercentret, Konstfack och Restaurang Landet. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria vid torget och badbrygga vid kajen. Sist men inte minst återfinns vackra Vinterviken med härliga gräsytor, klippbad och båthamn invid Mälarens strand.

Kommunikation

T-bana Midsommarkransen som tar dig in till Södermalm på 4 min eller vidare till T-centralen på 12 min. Med bil är du snabbt ute på E4/E20. Med cykel tar du dig till Södermalm på ca 10 min.

Närservice

Fullservicecentrum vid T-bana Midsommarkransen samt T-bana Telefonplan med både apotek, vårdcentral och barnavårdscentral.
Västberga Handel med b.la Rusta och Coop Forum.
Liljeholmens Galleria
Kungens Kurva
Flertalet bra dagis och skolor finns i området.

Parkering

Fri parkering på gatorna i området.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.