Såld villa på Björkhagsvägen 22 i Björkhagen
Björkhagen

Björkhagsvägen 22

Sommarparadis nära brygga & bad.

Såld

Sommarparadis nära brygga & bad.

Välkommen till detta charmiga och historiska hus beläget i det idylliska området Björkhagen i Vejbystrand. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett av de äldsta husen i området.

Huvudbyggnaden består av 2-3 st sovrum med möjlighet att göra ytterligare boyta på vindsplan. Här finns även ett extra gästhus som kan användas för besökande vänner eller familjemedlemmar.

Beläget nära brygga och bad, erbjuder denna bostad en perfekt sommarparadis för den som älskar att vara nära havet och njuta av soliga dagar på stranden. På bara några meters avstånd finns busshållplatsen som tar dig genom Skälderviken och vidare till centrum.

Med sin genuina karaktär och historiska atmosfär är detta hus något alldeles extra och det finns ett potential att sätta sin alldeles egna karaktär på boningshuset.

Missa inte chansen att bli ägare till detta unika läge och upplev en härlig livsstil i Björkhagen. Välkommen att boka en visning!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.