Såld villa på Sömmerskevägen 5 i Björkhagen
Björkhagen

Sömmerskevägen 5

Rymligt enplanshus på lugn återvändsgata i natursköna och havsnära Björkhagen

Såld

Rymligt enplanshus på lugn återvändsgata i natursköna och havsnära Björkhagen

Drömmer du om ett boende nära havet i natursköna omgivningar? Nu ges möjligheten att bli ny ägare av detta rymliga och trivsamma enplanshus med källare i pittoreska Björkhagen.
Med promenadavstånd till strand och badbrygga ligger detta unika hus längst in på den lugna återvändsgatan Sömmerskevägen. Den vackra framsidan bjuder in i bostaden via den stenlagda uppfarten med garage. Här har man trivsamma och generösa sällskapsytor med stort kök och stora fönsterpartier, med utgång till den vackra trädgården och rymliga altanen. Bostadens planlösning bjuder på flera sovrum och ger möjligheter för er som har önskemål om att kunna bedriva verksamhet eller möjlighet att hyra ut del av bostaden. Den stora och lummiga trädgården har ett härligt läge i sydväst.
Björkhagen är en villaidyll belägen längs Bjärehalvöns sydkust mellan Skälderviken och Vejbystrand. Här bor man i rogivande miljö med goda kommuniktionsmöjligheter i form av buss, tåg och med flyplats i närheten vilket gör det enkelt för dig som pendlar till arbete på annan ort. Intresserad av en visning ? Hör av dig till oss så bokar vi en tid.

Visa mer
Slutpris

5 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta