Arons väg 30 Vejbystrand
Vejbystrand

Arons väg 30

Modern enplansvilla som passar såväl den mindre familjen, som paret med utflugna barn.

Till salu

Modern enplansvilla som passar såväl den mindre familjen, som paret med utflugna barn.

På Arons väg 30 i familjevänliga och nybyggda området Vejby Äng finner ni denna välplanerade, snygga och ekonomiska 1-plansvilla. En villa med 113 yteffektiva kvadratmeter som tillför kvalitéer i vardagen för den sociala familjen. Här kliver man direkt in i en rymlig välkomnande hall med stora skjutdörrsgarderober. Vidare in, inryms det stilrena mörkgrå köket från Marbodal med toppmodern köksutrustning från Siemens black steel kollektion. I öppen anslutning har man generös matplats och det trivsamma sällskapsrummet med braskamin från Contura. Från de öppna sociala ytorna har man flera utgångar till det stora trädäcket som löper i vinkel runt huset. Här njuter man gärna av somriga middagar tillagade i det välbyggda uteköket eller njuter av trivsamma fikastunder under pergolan.
Denna välplanerade bostad inrymmer hela tre rymliga sovrum, ett stort helkaklat badrum i tidlösa kulörer, funktionell tvättstuga med groventré samt helkaklad gäst-wc. Här finns även ett extra rum som kan användas som mindre kontor eller klädkammare.
Husets placering på tomten gör att trädgården på baksidan ger gott om plats för utomhuslek på den stora gräsytan. Tomten omgärdas av ribbstaket och snabbväxande, lättskött liguster häck. Här erbjuds stort garage med isolerat förråd i anslutning. Här finns även förberett för vatten och el/data. Den generösa uppfarten har plats för fler bilar och här finns även laddstation för elbil.
Från bostaden har man promenadavstånd till allt som Vejbystrand har att erbjuda i form av härliga salta bad, glass i hamnen, sommarkvällar vid stranden, skola, livsmedelsbutik, kommunikationer och sist men inte minst Vejby IP, de Oranjes hemmaarena.
Så söker du efter ett bekvämt, modernt och inflyttningsklart boende i barnvänliga och lugna kvarter då är du välkommen att kontakta oss för visning samt mer information.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Acceptpris: 4 450 000 kr
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 113 kvm
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Vejbystrand, Ängelholm
  • Fastighetsbeteckning: Vejby 135:267
Acceptpris

4 450 000 kr

Visningar

4 Dec 11:30 - 12:30
Boka här eller kontakta oss för visning
Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande
Lajla af Trolle

Lajla af Trolle

Blivande fastighetsmäklare

Välkommen till Arons väg 30

Entré

med antracitgrått klinkergolv , äggskalsvita, målade släta väggar, spegelvägg samt förvaring i skjutgarderober. Vidare in ligger vitpigmenterad ekparkett. I taket har man infällda spotlights samt lucka upp till vind.

Visa mer

Sällskapsrum

med vitpigmenterad 3- stavig ekparkettgolv, gråmålade släta väggar, kamin och utgång till altanen.

Visa mer

Kök

med vitpigmenterad 3- stavigt ekparkettgolv, gråmålade släta väggar, infällda spotlights i tak och i väggskåp, köksinredning från Marbodal, rostfri fläkt över induktionshäll (80 cm), laminatbänkskiva, rostfri ho, vit kakel, integrerad diskmaskin, varmluftsugn med tillsatt ånga, kompaktugn med micro , kyl & frys. Köksmaskiner är från Siemens Black Steel kollektion med möjlighet att styra funktioner via app.

Visa mer

Badrum

med grått klinkergolv och vit matt kakel på väggarna, kommod från Svedbergs, duschplats med regnducsh,/alt badkar, svarta armaturer och handdukstork, spegel/belysning, och wc, infällda spotlights i tak.

Visa mer

Sovrum 1

med vitpigemeterad 3- stavigt ekparkettgolv, målade släta väggar i deco blue, garderobsvägg med skjutdörrar och fönster i två väderstreck.

Visa mer

Sovrum 2

med vitpigmenterad 3-stavig ekparkettgolv, vit/blå målade släta väggar.

Visa mer

Sovrum 3

med vitpigmenterad 3-stavig ekparkettgolv, vit/rosa målade släta väggar med utgång till husets baksida och trädgård.

Visa mer

Kontor/ Klädkammare

med vitpigmenterad 3- stavigt ekparkettgolv, vitmålade släta väggar.

Visa mer

Wc

Helkaklat wc med kommod, badrumsspegel/belysning, infällda spotlights i tak.

Visa mer

Tvättstuga

med grått klinkergolv, vitmålade släta väggar, arbetsbänk i laminat, rostfri ho, TT, TVM, Värmepanna Nibe, Städskåp, inspektionslucka till golvvärmesystemet.

Visa mer

Garage/Förråd

är isolerat med betonggolv samt finns här förberett för framdragning av vatten och el. På utsidan har man laddstation för elbil.

Visa mer

Utemiljö

Husets placering på tomten gör att trädgården på baksidan ger gott om plats för utomhuslek på den stora gräsytan. Tomten omgärdas av ribbstaket och snabbväxande, lättskött liguster häck. Det stora trädäcket som löper i vinkel runt huset ger plats för härliga stunder i solen från morgon till kväll. Här njuter man gärna av somriga middagar tillagade i det välbyggda uteköket eller njuter av trivsamma fikastunder under pergolan. Gräsmattan är lättskött tack vare självbevattningssystem och robotgräsklippare.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Anna Lundström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Vejby 135:267
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
113 m² taxeringsinformation
Tomtarea
725 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Bilplats
Garage och uppfart med plats för två bilar.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump Nibe
BYGGNADSÅR
2020 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk frånluft med varmluftsåtervinning
Övriga byggnader
Garage och förråd

Ekonomi

Acceptpris
4 450 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,731%
TAXERINGSVÄRDE
2 810 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 097 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 627 500 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
8 750 kr/år
El
10 215 kr/år
VA
6 500 kr/år
Renhållning
5 000 kr/år
Försäkring
6 200 kr/år
Sotning
450 kr/år
Kommentar
Förbrukningen inkluderar laddning av elbil samt uppvärmning av spabad.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
37 115 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Bjärekraft
Elleverantör
Bjärekraft
Elförbrukning
17 600 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park.
Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård.
I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.
Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.
Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.