Landshövdingevägen 5D Centrum
Centrum

Landshövdingevägen 5D

Till salu

Välkommen till ett underbart läge längst Rönneå och denna genomgående bostadsrätt på 3 rok med två balkonger varav balkong mot söderläge är inglasad. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och bra ekonomi. Till varje lägenhet tillhör även en egen parkeringsplats i garage samt ett förråd direkt under huset. Dessutom finns ett gemensamt brygghus som går att hyra till låg kostnad. Ett perfekt boende med nära till allt! Kontakta fastighetsmäklare ; Olof Ragnevad för mer information.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 4 950 000 kr
  • Boarea: 96 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 4 av 7, hiss finns
  • Avgift: 5 076 kr Inkl; Värme/ Vatten; bilplats/ Kabel-Tv
  • Förening: Brf Rönneå Park
  • Byggnadsår: 2010
  • Område: Centrum, Ängelholm
utgångspris

4 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Välkommen till Landshövdingevägen 5D

Interiör

I hela lägenheten ligger parkettgolv och alla väggar är släta vitmålade. I Wc/Dusch/tvätt klinkergolv, helkaklat, kommod, spegel, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, bänkskåp. I köket finns ljus inredning ifrån Vedum, laminatbänkskiva, kakel, frånluftsventilation/fläkt, glaskeramihäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl, frys. Det finns 2 st sovrum med ljusa väggar samt garderob. Allrum och matsalsdel i lägenhetens centrum med utgång till både inglasad balkong i sydväst läge samt en öppen balkong mot vackra Rönneå. I lägenheten finns även en mindre gästtoalett med klinkergolv, målade väggar, handfat och Wc. I hallen förvaring med vita skjurgarderobsdörrar.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 076 kr, Inkl; Värme/ Vatten; bilplats/ Kabel-Tv
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
96 m² föreningens information
Våning
4 av 7, hiss finns
Andel i förening
1,7541 %
Bilplats
Bilplats i garage.

Föreningen

Namn
Brf Rönneå Park
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
52 lägenheter, 1 lokal
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Vid stranden av Rönneå, lummigt inbäddade i den vackra och rogivande naturparken, uppfördes 2010 fyra hus i 6-8 våningar med 52 bostadsrätter och ett stort gemensamt parkeringsgarage under husen. Lägenheterna består av 3-4 rok på 96-127 kvm, varav fyra har stora takterrasser om 116 kvm. Övriga lägenheter har stora balkonger åt två håll, där man både kan njuta av morgonsolen mot öster och Ängelholms centrum över Rönneå och av kvällssolen mot väster.
I den vackra naturparken är det bokträden och de 100-åriga ekarna som sätter sin speciella prägel. Runt husen och i parken kan man också njuta av etablerade Rhododendronpartier som kompletterats med nya, liksom av nyplanterade körsbärsträd och andra rabatter samt den vackra sluttningen med promenadstråket längs ån.
I föreningen har vi dessutom tillgång till en gemensamhetslokal / Brygghuset, där vi kan arrangera trivsamma fester, hålla möten eller som lägenhet för övernattande gäster. Det finns även möjlighet att lägga till med båten vid den brygga som ligger intill Brygghuset.
Information om månadsavgiften
Inkl; Värme/ Vatten; bilplats/ Kabel-Tv
Parkering
Stort parkeringsgarage

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i källarplan under hus B,C,D.

Ekonomi

utgångspris
4 950 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,731%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
7 000 kr/år
Försäkring
1 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Nätbolag
Öresundskraft
Energideklaration
Utförd 2014-05-23
Energiklass
D

Allmänt om området

Centrala Ängelholm erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig service. Långa promenadstråk längs med Rönneå och en stor mycket populär Hembygdspark. Bebyggelsen i city består främst av flerfamiljshus men också en del större villor samt gathus från 1900- talets början.

Kommunikation

Goda kommunikationer med både tåg och flyg förbindelser gör att staden är en utmärkt knutpunkt för alla som arbetar i Skåne och till viss del Halland, Danmark och Stockholm.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.