Dalslandsgatan 33 Adolfsfält
Adolfsfält

Dalslandsgatan 33

Enplansvilla i populärt område!

Såld

Enplansvilla i populärt område!

Välkomna till Dalslandsgatan 33!
Detta är ett perfekt tillfälle för familjen eller paret i alla åldrar som vill ha ett välplanerat boende i ett plan. Villans 113 kvm i öppen planlösning erbjuder en hall, gästtoalett, helkaklat badrum, kök i öppen och planlösning mot vardagsrum, tre sovrum varav ett är ombyggt till klädkammare. I anslutning till det öppna vardagsrummet finns dessutom ett rymligt uterum. Planlösningen är flexibel och möjlighet att återskapa sovrum finns. Tomten är en lättskött trädgårdstomt med sol hela dagen. På tomten finns en isolerad stuga som är perfekt för övernattning av vänner och familj. Intill huset finns garage för en bil samt uppställningsplats två bilar med laddningsstation för el-bil.

Adolfsfält är ett område med folk i alla åldrar med en övervägande del barnfamiljer. Området ligger nära skolor och förskolor. Man har endast en kort cykel eller biltur till Brännbornscenter med bl.a restauranger, gym, butiker och matvaruaffärer. Adolfsfält ligger endast en kort bit från Ängelholms centrum.

Välkomna att anmäla ert deltagande till visning!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.