Gamla vägen 13 Rebbelberga
Rebbelberga

Gamla vägen 13

Gedigen villa i Rebbelberga

Såld

Gedigen villa i Rebbelberga

Inom kort ges möjlighet att bli ägare av denna gedigna villa uppförd 1936 i Rebbelberga. Som boende i detta populära område har man nära till ett stort utbud av service. Området är populärt bland barnfamiljer då man har flera förskolor samt grundskola på tryggt gångavstånd. I kvarteret finner man även pizzeria, vårdcentral samt goda region och stadsbussförbindelser.
Det rymliga och gedigna huset erbjuder goda grundförutsättningar för att skapa ett hem med tidstypisk charm och karaktär. Den välhållna interiören bjuder bland annat på vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och stora fönsterpartier. Bostaden är idag inredd som 2-familjsvilla bestående av en lägenhet på bottenvåning respektive en på ovanvåningen. Här finns dock möjlighet för den som önskar, att göra om bostaden till en rymlig familjevilla. Villan omgärdas av en stor trädgård som bjuder på en härlig variation av flora. Här har man en villa med gedigen stomme men där exteriören är i behov av restaurering. Fastigheten säljs av dödsbo och säljs därav med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta oss för mer info.

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.