Höja landsväg 291 Ängelholm
Ängelholm

Höja landsväg 291

Välhållen charm i gemytliga Höja

Såld

Välhållen charm i gemytliga Höja

Strax öster om Ängelholm längs med landsvägen som omgärdas av vackra åkerfält ligger den lilla kyrkbyn Höja. Här bor du i lugna och natursköna omgivningar med två minuters bilfärd från Ängelholm.
Det vackra trähuset uppfört 1934 bjuder på massor av charm och tidstypiska detaljer.
Här välkomnas man hem av en trivsam veranda och stiger in i hallen där man möts av vaxat plankgolv och den vackra trappan upp till ovanvåningen. På bottenvåningen finner man det hemtrevliga köket där interiören är en smakfull mix av äldre charm och modern funktion. I anslutning till köket har man ett stort uterum samt ljust sällskapsrum med stort burspråk och järnkamin. Från sovrummet på bottenplan leder trappen ner till den inredda och välhållna källaren där man finner tvättstuga, sovrum/gästrum samt förvaringsutrymmen och ett mindre badrum. På den ljusa ovanvåningen finner man ett rogivande och generöst mastersovrum med klädkammare, ett ljust och trivsamt allrum/kontor med utsikt över fälten samt ytterligare ett badrum med duschkabin.
Den vackra lummiga trädgården ligger väl insynsskyddad och i härligt västerläge med ekoodlad åkermark som närmsta granne.
Här är huset för er som söker lugnet och livet på landet men önskar bekvämligheten från stadens serviceutbud i form av butiker, restauranger och barnomsorg på behändigt bil och cykelavstånd. Från Höja har man cykelväg hela sträckan om ca 4 km intill Ängelholm.

Visa mer
Slutpris

2 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.