Vejbystrand

Strandbackevägen 7

Rymligt och modernt boende med havsutsikt i Magnarp.

Kommande försäljning

Rymligt och modernt boende med havsutsikt i Magnarp.

Strax ovanför Magnarps hamn på badrocksavtånd till badbrygga och sandstrand finner man denna välplanerade två plansvilla. Den högt välbelägna och lättskötta tomten bjuder på vackra vyer över Skäldervikens salta vatten. Här erbjuds ett modernt boende med rymliga och ljusa sällskapsytor i öppen planlösning, med ett tidlöst vitt kök från HTH, fyra ljusa sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga och inbyggt garage.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 8 850 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 176 kvm + 38 kvm biarea taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1991, Ombyggt 2006
  • Område: Vejbystrand, Ängelholm
  • Besiktigad: Nej
  • Fastighetsbeteckning: Magnarp 58:27
utgångspris

8 850 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Strandbackevägen 7

På entréplan välkomnas man av en ljus och rymlig hall med vackert stengolv i jordnära toner och golvvärme. De två ljusa sovrummen i kombination med ett fräscht helkaklat badrum skapar ypperliga möjligheter att inkvartera gäster i bekväma och privata faciliteter eller utrymme för er som önskar att bedriva verksamhet på hemmaplan. Vidare på entréplan finner man tvättstuga som leder vidare in till det rymliga inbyggda garaget. Den stilrena och öppna trappan leder vidare upp till övreplan. Här möts man av det vackra och ljusa sällskapsrummet med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus och bjuder på vackra vyer ut mot Skäldervikens vatten. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och har flera utgångar till det generösa trädäcket som omgärdar huset. Den smakfulla interiören med släta vitmålade väggar, vitmålat tak med infällda spotlights och genomgående notade skeppsgolv i ek skapar en gemytlig atfmosfär i det stora sällskaprummet. Här ges plats för både trivsamma kvällar i soffhörnan, frukost med familjen vid matplatsen intill köket och härliga middagsbjudningar med vännerna. Det öppna och ljusa köket från HTH har generöst med både arbetsyta och förvaring. Den stora köksön i hjärtat av köket är utrustad med stor induktionshäll och i taket finns infälld rostfi fläkt. Ett välplanerat socialt kök med inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys och en vacker interiör med bänkskiva i granit som kombineras med mosaikbeklädda väggar. I en separat del av ovanvåningen finner man de mer privata gemaken i form av två sovrum samt ett ljust och rymligt badrum (2010). Söker ni ett bekvämt boende med närhet till havet, natursköna omgivingar, service, skola och goda kommuniktioner, då har ni hittat rätt. Intresserad av mer info och visning är ni välkomna att höra av er till oss.

Entré

På entréplan välkomnas man av en ljus och rymlig hall med vackert stengolv i jordnära toner och golvvärme. I anslutning till hallen har man även klädkammare. Den stilrena svängda ektrappan med metallräcke leder vidare upp till övreplan.

Visa mer

Sällskapsrum

Den öppna trappan leder upp till övreplan, här möts man av det vackra och ljusa sällskapsrummet med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus och bjuder på vackra vyer ut mot Skäldervikens vatten. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och har flera utgångar till det generösa trädäcket som omgärdar huset. Den smakfulla interiören med släta vitmålade väggar, vitmålat tak med infällda spotlights och genomgående notade skeppsgolv i ek skapar en gemytlig atfmosfär i det stora sällskaprummet. Här ges plats för både trivsamma kvällar i soffhörnan, frukost med familjen vid matplatsen intill köket och härliga middagsbjudningar med vännerna. Här finns även ac installerad.

Visa mer

Kök

Det öppna och ljusa köket från HTH har generöst med både arbetsyta och förvaring. Den stora köksön i hjärtat av köket är utrustad med stor induktionshäll och i taket finns infälld rostfi fläkt. Ett välplanerat socialt kök med inbyggd ugn (Husqvarna 2021) och mikro (Siemens 2021), integrerad diskmaskin (2018) , integrerad kyl/frys och en vacker interiör med bänkskiva i svart granit som kombineras med mosaikbeklädda väggar, antracittgrått klinkergolv och infällda spotlights i taket.

Visa mer

Kök & Matplats

I anslutning till köket har man ljus och trivsam matplats med spotlights i tak, som ramas in av stora fönsterpartier med utsikt mot havet och ljusgråtonade målade väggar samt det genomgående notade skeppsgolv i ek. Här har man även utgång till det härliga trädäcket i söderläge.

Visa mer

Badrum övre plan

Stilrent helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme som renoverades 2010. I det rymliga badrummet finner man duschplats med glasväggar och kombinerad takdusch/handdusch, wc, handdukstork, dubbla handfat med vit kommod samt väggspegel med belysning. Här har man även dörr ut till trädäcket.

Visa mer

Sovrum 1

De mer privata gemaken är placerade i en separat del av ovanvåningen. Mastersovrum med interiör med notat skeppsgolv i ek, vimålade väggar samt mönstrad fondtapet. Här har man funktionell klädförvaring genom stor skjutdörrsgarderob i trä och frostat glas samt infälld belysning. Här finns även ac installerad.

Visa mer

Badrum (entréplan)

Helkaklat badrum med tidlös interiör med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme och spotlights i tak. Här har man duschplats med vikbara glasdörrar, wc, handfat med kommod och spegel med belysning.

Visa mer

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet har fönster mot husets trädgård på baksidan av huset. Även här har man interiör med notat skeppsgolv i ek, vimålade väggar samt mönstrad fondtapet.

Visa mer

Allrum

Rymligt allrum/sovrum i anslutning till hallen på entréplan. Ett gemytligt rum med kakelugn och utgång till uteplats i söderläge. Interör med ekparkettgolv och ljus tapetserade väggar.

Visa mer

Sovrum 3

Trivsamt sovrum i anslutning till hallen på entréplan. Interör med ekparkettgolv och ljus tapetserade väggar samt garderob.

Visa mer

Tvättstuga

I anslutning till hallen på entréplan finner man ljus och fräsch tvättstuga med vittklinkergolv och vitmålade väggar. Här har man tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, förvaring samt jordvärmepanna (Nibe,2013). Via tvättstugan har man även utgång till det inbyggda garaget.

Visa mer

Utemiljö

Här ges verkligen plats för njutfulla stunder. Den högt välbelägna och lättskötta tomten bjuder på vackra vyer över Skäldervikens salta vatten. Det stora trädäcket med glasräcke som omgärdar huset bjuder på både havsutsikt och flertalet härliga uteplatser. Här ges plats för flera större matmöblemang, loungegrupp och solhörna med inbyggd jauczzi.

Visa mer

Exteriör

Den högt välbelägna och lättskötta tomten bjuder på vackra vyer över Skäldervikens salta vatten. Den välskötta tvåplans villan byggdes 1991 och byggdes till 2007. Villans sutterängdel består av murad och putsad lättbetong och den övre delen av villan har gråmålad träfasad. Här välkomnas man hem av en rymlig stenlagd uppfart och entré.

Visa mer

Planritningar

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Magnarp 58:27
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum
Boarea
176 m² + 38 m² biarea taxeringsinformation
Biarea
38 kvm
Tomtarea
1 133 kvm
Tomttyp
Hörntomt på högt läge
Bilplats
Stor stenlagd uppfart
BESIKTIGAD
Nej

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Jordvärme
BYGGNADSÅR
1991, Ombyggt 2006 
Byggnadstyp
2-plansvilla suterräng
Fasad
Betong/ Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
RENOVERINGAR MM.
2017-Utvändig målning
2013-Installation av jordvärme
2010-Badrum ovanvåning

Ekonomi

utgångspris
8 850 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,923%
TAXERINGSVÄRDE
3 429 000 kr (Taxeringsår 2018)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 476 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 095 000 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
25 000 kr/år
VA
6 200 kr/år
Renhållning
4 480 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
35 680 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2021-11-24
Energiprestanda primärenergital
127 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
65 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Avtalsservitut Ledning Mm
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 11-IM5-77/1449.1
Planbestämmelser
Byggnadsplan Ändring Av Dp

Omgivning

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park.
Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård.
I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.
Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.
Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.