Hagavägen 11 Skörpinge
Skörpinge

Hagavägen 11

Familjevilla på hörntomt nära skolor, förskolor och centrum

Såld

Familjevilla på hörntomt nära skolor, förskolor och centrum

Välkomna till denna charmiga enplansvilla med inredd vind och källare.
Bostadens entréplan på 90 kvm inrymmer två sovrum, en rymlig entré med garderobsvägg, kök med matplats, badrum och vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som matrumsmöblemang. Från vardagsrummet har man utgång till det ljusa uterummet med söderläge. Husets vindsvåning har inretts med två rum, ett sovrum och ett mindre allrum. På källarplan hittar man två matkällare, ett stort arbetsrum, det gamla pannrummet som nu är förvaringsutrymme, ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning, förråd och ett större hobbyrum med egen utgång till trädgård.
På tomten finns också ett gediget dubbelgaraget med förråd på 60 kvm.

På Hagavägen 11 bor man med närhet till allt man kan önska. I området finns skola, förskola och matvaruaffärer. Man har endast en kort cykeltur in till centrala Ängelholm med restauranger, affärer och kommunikationer. Den som pendlar med kollektivtrafik kan ta buss från området till Ängelholms station och du som pendlar med bil tar dig enkelt ut till motorvägen.
Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Persson

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.