Epadalen

Hyacintstigen 25

Till salu

Nu ges möjlighet att ta över nyttjanderätten till denna mysiga kolonilott på koloniområdet Fritiden.
Tomtens 375 kvm fördelas på två stugor, varav en är isolerad, stenlags uteplats, fina odlingsmöjlighet samt ett rymligt trädäck för härliga sommarkvällar.

Mellan april och september är det tillåtet att bo på området och det finns tillgång till servicefaciliteter så som wc och dusch. Söker du en plats där du kan få lugn och ro från vardagens stress eller du bor i lägenhet i stan och har trädgårdsdrömmar, då är detta möjligheten för dig.
Kontakta oss för mer info och visning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 15 kvm + 15 kvm biarea säljarens information
  • utgångspris: 250 000 kr
  • Område: Epadalen, Ängelholm
utgångspris

250 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Hyacintstigen 25

För att kunna förvärva nyttjanderätten av kolonilotten måste man vara folkbokförd i Ängelholms kommun. För mer info https://www.koloni-fritiden.se/

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Strax söder om Ängelholms centrum ligger Epadalen. Området består till största delen av friliggande villor uppförda under första halvseklet av 1900 talet. Områdets närhet till stadens service, skolor och natur gör det mycket populärt för barnfamiljer.

Kommunikation

Busslinje 1 förbinder området med centrum. Många fina cykelvägar gör det enkelt och tryggt att ta sig till både skola, strand och stad.

Närservice

Området har sin egen grundskola F-6 samt ett par förskolor. Vid skolan finns också ett bibliotek och områdets egen välsorterade närbutik.
Bara ett stenkast ifrån området hittar du stadens idrottsarenor: Lindab Arena för de hockeyintresserade och ÄFF IP för fotbollsfansen.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.