Villan

Fricksgatan 3A

Superfräsch och välplanerad 2 RoK på Villan

SÅLD

Superfräsch och välplanerad 2 RoK på Villan

På lugna och gemytliga Fricksgatan finns nu möjlighet att bli ny ägare av denna moderna och välplanerade 2 RoK. På andra våningen i denna välskötta förening, stiger man in i bostadens rymliga och ljusa hall med garderob. De 52 kvadratmeterna är väldisponerade med bostadens rum placerade i anslutning till hallen. Det ljusa och rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffa och matmöblemang. Den inglasade balkongen om ca 7 kvm med utgång från vardagsrummet ger ett extra rogivande och ljust sällskapsrum med utsikt över det gemytliga kvarteret. Här har man stilrent och modernt kök, stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin samt rymligt och ljust sovrum med skjutdörrsgarderob.
Bostadsrättsföreningen Violen är en välskött förening där hållbarhet har varit i fokus de senaste åren. Man märker tydligt att föreningen är mån om att underhålla föreningens fastigheter och att trivsel för medlemmarna är av stor betydelse. På gemytliga Villan har man nära till all tänkbar service i form av kondis, närlivs, restauranger och frisörer. Här har man även goda kommunikationer med lokal busslinje Föredrar man att promenera eller ta cykeln når man stadens centrum på ett fåtal minuter. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Visa mer
Slutpris

1 475 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.