Fricksgatan 3A Villan
Villan

Fricksgatan 3A

Topprenoverad 2 RoK med stor inglasad balkong.

Såld

Topprenoverad 2 RoK med stor inglasad balkong.

På lugna och gemytliga Fricksgatan finns nu möjlighet att bli ny ägare av denna topprenoverade tvåa. På tredje våningen i denna välskötta förening, stiger man in i bostadens rymliga och ljusa hall med skjutdörrsgarderob. De 52 kvadratmeterna är väldisponerade med bostadens rum placerade i anslutning till hallen. Det ljusa och rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffa och matmöblemang. Den inglasade balkongen om ca 7 kvm med utgång från vardagsrummet ger ett extra rogivande och ljust sällskapsrum med utsikt över det gemytliga kvarteret. Kök och bad har totalrenoverats under senare år av nuvarande ägare och erbjuder både bekväm funktionalitet och modern finish. Det rymliga sovrummet är inrett i tidlösa ljusa kulörer och med inbyggd skjutdörrsgarderob.
Bostadsrättsföreningen Violen är en välskött förening där hållbarhet har varit i fokus de senaste åren. Man märker tydligt att föreningen är mån om att underhålla föreningens fastigheter och att trivsel för medlemmarna är av stor betydelse. På gemytliga Villan har man nära till all tänkbar service i form av kondis, närlivs, restauranger och frisörer. Här har man även goda kommunikationer med lokal busslinje Föredrar man att promenera eller ta cykeln når man stadens centrum på ett fåtal minuter. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Visa mer
Slutpris

1 530 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande
Fredrik Persson

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.