Thulingatan 14 Centrum
Centrum

Thulingatan 14

Centralt, modernt och välplanerat.

Såld

Centralt, modernt och välplanerat.

Längtar du efter ett bekvämt och modernt boende, med närhet till allt som Ängelholm centrum har att erbjuda? Då ska ni boka in er på visning av denna välplanerade tvårummare på populära Thulins Trädgård. Från entréplan på Thulingatan 14 tar man hissen upp till den välplanerade bostaden om 57 kvm. Här välkomnas man in i en rymlig och ljus hall med stor klädkammare i anslutning.. Den ljusa lägenheten har öppen planlösning mellan det moderna köket och sällskapsrummet. De stora fönsterpartierna och den inglasade balkongen med fritt läge mot väster bjuder på både utsikt över Rönneå och vackra solnedgångar samt ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och har goda förvaringsmöjligheter genom hel garderobsvägg. Bostaden inrymmer även ett modernt, helkaklat badrum med duschplats samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Till lägenheten hör även p-plats samt förråd beläget på entréplan. I populära föreningen Thulins Trädgård erbjuds ett modernt boende med trivsam boendeatmosfär där det finns både övernattningslägenhet, grillplats och boulebana. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Visa mer
Slutpris

2 175 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande
Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.