Flintvägen 1 Ängelholm
Ängelholm

Flintvägen 1

Charmig villa med anor från 30-talet

Såld

Charmig villa med anor från 30-talet

Nu kan vi äntligen presentera denna fina villa på Flintvägen 1 med sekelskiftesattribut som högt i tak och fiskbensparkett.

Här välkomnas man in i en hall med goda förvaringsmöjligheter, framtagna tegelväggar och den fräscha gästtoaletten. Från hallen tar du dig enkelt vidare till husets ovanvåning, källare och övriga rum på entréplan. Vidare har vi det smakfulla allrummet som är husets mittpunkt med fina sällskaps ytor och ett generöst ljusinsläpp. På entréplan finner man även ett mindre sovrum och det ljusa köket med utgång till den soliga altanen. Ovanvåningen inrymmer två sovrum, varav ett större rum med plats för såväl säng som garderob och arbetsplats, ett allrum som även kan brukas som ett större sovrum, balkong i söder och en mindre hall. Källarvåningen innefattar ett stort rum som idag brukas som sovrum men kan även vara ett hobbyrum, tvättstuga med bra arbetsytor samt fina förvaringsutrymmen.

Här bor man med en insynsskyddad trädgård i västligt läge. På den välskötta tomten finns bland annat äpple-, plommon- och körsbärsträd, garage och en gäststuga.
Detta är fastigheten för dig som vill bo i ett stilfullt hem med närhet till skola, Ängelholms centrum, motorväg och kommunikationer.

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.