Kohagevägen 5 Vejbystrand
Vejbystrand

Kohagevägen 5

Fritidshus i Vejbystrand

Till salu

Fritidshus i Vejbystrand

Nu ges en unik möjlighet att förvärva detta vinterbonade fritidshus i natursköna omgivningar mitt i Vejystrand. Den välhållna stugan om ca 90 kvm inrymmer modernt kök i öppen anslutning till den rymliga vinterträdgården, helkaklat nyrenoverat badrum med dubbeldusch, wc, och tvättstuga, allrum samt två mindre sovrum. På den natursköna tomten finner man gäststuga med el, friggebod och ett stort härligt trädäck som knyter samman huvudbyggnaden med gäststugan. Här blir man andelsägare i Vattentornets Fritidsförening. Detta anrika stugeområde är vackert beläget i en skogsdunge och har sina anor från början av förra århundradet. Här erbjuds ett boende med promenad och cykelavstånd till allt som idylliska Vejbystrand har att erbjuda i form av salta bad vid sandstrand eller den pittoreska hamnen med sina restauranger och glasskiosk. I den trivsamma byn finns även livsmedelsbutik och i området finns ett brett utbud av lokala gårdsbutiker. Drömmer du om en plats där man kan ladda batterierna och koppla bort vardagsstressen då är du välkommen att kontakta oss för mer info. Fler bilder och visningstider kommer inom kort.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 90 kvm
  • utgångspris: 2 550 000 kr
  • Byggnadsår: 1930, tillbyggt 1966 samt 2007
  • Område: Vejbystrand, Ängelholm
  • Fastighetsbeteckning: L-BARKÅKRA VEJBY 15:293
utgångspris

2 550 000 kr

Visningar

14 Jul 17:00 - 18:00
Boka här eller kontakta oss för visning
Håll dig uppdaterad
17 Jul 11:00 - 12:00
Boka här eller kontakta oss för visning
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande
Fredrik Persson

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kohagevägen 5

Hall

Här välkomnas man av överbyggd farstukvist in i ljus hall med vitt klinkergolv och vitmålada väggar.

Sovrum 1

Direkt till höger om hallen finner man ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här har man vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 2

Mindre sovrum med plats för enkelsäng med vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Kök

Öppet och modernt barkök med generösa arbetsytor och köksinredning från IKEA. Köket är från 2004 och har all tänkbar bekvämlighet i form av rostfri diskmaskin, rostfri kyl/frys, inbyggd rostfri ugn, spis med glashäll och kolfilterfläkt.

Allrum

I öppen planlösning med kök och vinterträdgård har man ljust och rynligt allrum med vitmålade väggar samt plankgolv. Här är stugans luftvärmepump installerad.

Vinterträdgård

I öppen anslutning med kök och allrum har man en stor härlig vinterträdgård med klinkergolv (elgolvvärme) och stora isolerglas skjutpartier ut till trädården och det stora trädäcket. Här ges en naturlig samlingspunkt med plats för många. Här har man spotlights i tak samt vitmålade väggar.

Badrum

Modernt och helkakalt badrum med golvvärme (byggt 2018). Badrumsinteriör bestående av dubbeldusch med glasdörr, wc, handfat med kommod, spegel med belysning samt handdukstork och paxfläkt. Här har man även utgång till trädäck och trädgården.

Tvättstuga

Ljus och fräsch tvättstuga med vitt och svart klinkergolv samt vitmålade väggar. Här har man tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod samt arbetsyta med träbänkskiva. Varmvattenberedare inryms i inbyggt utrymme i anslutning till tvättstugan.

Gäststuga

Här har man modern isolerad gästtuga med el och stora isolerglas skjutpartier, som byggdes 2010. Interiör med platsbyggd våningssäng, vitmålade väggar och laminatgolv.

Visa mer

BILDER

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park.
Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård.
I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.
Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.
Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.