Sanatorievägen 27 Vejbystrand
Vejbystrand

Sanatorievägen 27

Välhållen villa med vinterbonat gästhus och stor härlig tomt i hjärtat av Vejbystrand

Såld

Välhållen villa med vinterbonat gästhus och stor härlig tomt i hjärtat av Vejbystrand

I hjärat av rogivande och familjära Vejbystrand finner vi denna välhållna och gedigna 1-plansvilla med källare. Här erbjuds en unik möjlighet för er som söker efter en rofylld vardag med promenadavstånd till havet, hamnen, restaurang och livsmedelsbutik. Den insynsskyddade och generösa tomten bjuder på en lummig trädgård med flera uteplatser, bärbuskar, frukktträd, växthus och stor singlad uppfart med tillhörande carport. Den välskötta och moderinserade villan bjuder på ljusa och öppna sällskapsytor och har totalrenoverats av nuvarande ägare sedan 2009. Bostaden passar er som önskar ett bekvämt boende med optimala möjligheter att ta emot vänner och familj på middagar och övernattningar. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor, stort och öppet kök, modernt helkaklat badrum, ett stort sovrum samt stort uterum. I bostadens ljusa och fräscha källarvåning som man når från köket finner man tvättstuga, wc samt stort allrum som med fördel kan inredas till ytterligare sovrum. För er som är behov av ytterligare rum finns det även ett oinrett vindsutrymme att utveckla efter eget behov. Det trivsamma huset har en stor härlig veranda där man dessutom finner en egen bar. Här bjuds det verkligen in till att njuta av härliga sommarkvällar i goda vänners sällskap eller en rofylld stund i hängmattan. Det vackra rödmålade gästhuset med anor från 1800-talet har goda möjligheter för uthyrning. Huset som är vinterbonat och uppvärmt med fjärrvärme används idag till verksamhetslokal. Huset fördelas på 1 1/2 plan med två rum på bottenvåningen, wc samt stort och öppet allrum på ovanvåningen. Här finns även förberett för att bygga ut och installera såväl dusch som kök. Med andra ord finns det optimala förutsättningar för er som önskar att hyra ut och på så sätt minska den egna boendekostnaden.

Vejbystrand är naturskönt och välbeläget på Bärehalvöns sydvästrakust. Det gamla pittoreska fiskesamhället har utvecklats till en eftertraktad ort för såväl permanentboende som fritidsboende. Här erbjuds ett lugnare tempo men med närhet till regionens stortstäder tack vare goda kommuniktioner. Den trivsamma, varma och familjära atmosfären är påtaglig oavsett om man handlar på den lokala livsmedelsbutiken, tar en tur i hamnen eller går och tittar på en Vejby Ifs hemmamatcher. Här lever man i natursköna omgivningar med havet, strandheden och det vackra skånska åkerlandskapet som omgärdar en. På orten finns förskolor, grundskolor F-9, en fantastisk idrottsförening som skapar en unik gemenskap i byn, restauranger, gårdsbutiker och livsmedelsbutik.

Drömmer du också om en rofylld vardag med närhet till havet och naturen i en by som värnar om gemenskap och det familjära, då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Visa mer
Slutpris

4 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Alexandra Rundberg Qerimaj

Koordinator / Blivande fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.