Lägenhet till salu på Vikingshillsvägen 41C i Kummelnäs/Vikingshill
Kummelnäs/Vikingshill

Vikingshillsvägen 41C

Magnifika 162 kvm i etage. 3 stora terrasser + tomt. Nära hav, naturreservat och buss!

Till salu

Magnifika 162 kvm i etage. 3 stora terrasser + tomt. Nära hav, naturreservat och buss!

RING eller SMS:a för visning 072-5779080.
162 KVM MAGNIFIK BOSTAD I 2 TVÅ PLAN!
Välkomna till en unik och synnerligen smakfull bostad i natursköna omgivningar! Det är inte bara utsidan som är iögonfallande och smakfull. Detta är en bostad för finsmakaren med öga för stil och fina detaljer. Här finns plats för den stora familjen och man njuter såväl av den lyxiga inredningen på insidan som de härliga uteplatserna i kvällssolen. Allt detta i den härliga Stockholsskärgårdens miljö och om du vill kan du promenera till Risets Brygga och ta båten till stan.
Måste upplevas på plats för att helt förstå hur bra detta är!

Visa mer
Vikingshillsvägen 41C Vikingshillsvägen 41C [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 6 995 000 SEK
 • Boarea: 142 kvm + 20 kvm biarea. föreningens information
 • Antal rum: 5 rum
 • Våning: 1 av 2, ej hiss
 • Avgift: 9 427 kr. Månadsavgiften höjdes senast maj 2024. Målet är att sänka avgifterna succesivt, i takt med att ränteläget förbättras.
 • Byggnadsår: 2021
 • Område: Kummelnäs/Vikingshill, Nacka
Utgångspris

6 995 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hugo Norgren

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vikingshillsvägen 41C

 • Bästa läget i föreningen!
 • Etagelägenhet byggd 2021, tot 162 kvm
 • Soliga terrasser i tre nivåer och mycket mer mark att nyttja
 • Påkostad och stilfull inredning
 • Fantastiska omgivningar
 • Risets brygga nås till fots på 10 min.

Unik 5:a med stor terrass i Brf Vikingshill Herrgårdar, byggd 2021.
Bostaden har en känsla av lyx med en totalyta på hela 162 kvm fördelat på 6 rum och kök samt 2 badrum. På övre plan finns terass- eller balkongdörrar i glas från samtliga rum och från vardagsrummet nås den rundgående smidestrappan som leder ned till suterrängplanet.
Detta är ett boende som genomsyras av kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning. Design, ljus och rymd och bidrar till en känsla av tidlös elegans och någonting utöver det vanliga, såväl interiört som exteriört, med dess tidlösa arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en yteffektiv lösning. Lägenheten har golvvärme, ekparkett och ljust målade väggar.

Bostaden karakteriseras av mycket ljus och en härlig rymd och karaktär. Trevliga sovrum där glasdörrar som kan öppnas till terrassen. Klassiskt, stilrent kök i ljusgrått från Ballingslöv med bänkskivor i marmor och toppmodern maskinell utrustningen. I det mysiga burspråket i köket finns plats för en kaffehörna eller barbord. I anslutning till köket finner vi den trevliga matplatsen med balkong och vardagsrummet som ramas in av stora fönsterpartier.

Tjocka ytterväggar ger ett tyst och behagligt inomhusklimat och i kombination med design och funktionella lösningar passar den även för den som har höga krav på sitt boende.

Till lägenheten hör ett garage (fn 500 kr/mån), en markparkeringsplats och ytterligare ett förråd.

Välkommen!

Välkommen till en unik bostad där smakfull design och ljus är ett signum. Inte nog med att bostaden är av fantastisk på insidan, utanför finns tre stora terrasser och ytterligare tomt som kan nyttjas efter egna idéer och behov. Kanske vill man bygga det stora uteköket, eller placera ett utespa på klippan?!

Hall

Avskilt och välkomnande med gott om plats för skor och kläder.

Kök

Magiskt kök som andas kvalitet, smakfullt så det förslår. En härligt lyxig känsla i detta storslagna kök från Ballingslöv med bänkskivor i marmor och en stor exklusiv spis från erkända Bertazzoni med dubbla ugnar. Bertazzoni har även levererat övriga vitvaror medan den iögonfallande köksfläkten kommer från Fjäråskupan.

Matplats

Tänk att få inta sina måltider i denna miljö varje dag. Dubbla balkongdörrar i glas som ger en känsla av extra rymd och ger mycket ljus. På behagligt avstånd från köket och med möjlighet att förlänga bordet om sällskapet blir stort. Härlig utsikt över naturen och bort mot havet.

Vardagsrum

Ett underbart rum med utsikt över natur och tomt som badar i ljus tack vare alla fönster i tre väderstreck.

Sovrum 1 övre plan

Rymligt sovrum med spröjsade dubbeldörrar till altanen utanför. Badrummet alldeles intill.

Sovrum 2 övre plan

Även detta fina sovrum har de fina spröjsade glasdörrarna med direkt access till altanen utanför.

Badrum övre plan

Stort härligt badrum i ljusa jordnära färger med fin belysning. Här finns dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare.
Det finns även en separat gästtoalett på denna våning.

Allrum

Här är plats för hela familjen eller kompisgänget att njuta av fredagsfilmen. Stora fönster släpper in gott om dagsljus och gör att hela rummet känns luftigt.

Sovrum/lekrum

Den inre suterrängdelen av huset består av ett rejält rum. Här kan vara det perfekta tonårsrummet eller kanske lekrummet för hela familjen med pingis- eller biljardbord?! Användningsalternativen är många! Badrummet ligger intill.

Sovrum/kontor

Innanför dörren här på nedre plan är ett rum som kan det inredas helt efter egna behov och tycke och smak. Det kan användas som en större hall, alternativt som här, ytterligare ett sov- eller gästrum. Kan naturligtvis även var lämpligt som ett hemmakontor.

Badrum nedre plan

Stort, ljust badrum med dusch, wc, kommod och fin belysning.

Terrass

Terrasserna är i likhet med bostaden, fantastiska! Här är gott om plats för loungegrupper, utekök och bord och stolar. Detta är den plats man allra helst hänger på sommartid, och gärna med många vänner. Solen skiner från dag till sena kvällen och havet skymtar i väster. Tomten sträcker sig dock ännu längre än terrassernaf och kan nyttjas efter egna idéer. Varför inte placera ett härligt utespa på berget som kan njutas av året runt!?

Garage

Snyggaste garagelängan i Nacka? Ja, troligen! Innanför den dörren på väggen sitter laddaren till elbilen och det är även plats för ytterligare förvaring, snickarbänk eller hyllsystem.

Planritningar

Ljust, rymligt och trevlig planlösning. Om man är i behov av fler rum kan givetvis nedre plan inredas med ytterligare rum.

Föreningen

Brf Vikingshill Herrgårdar nominerades till Sveriges vackraste nyproduktion 2020!

På en höjd med utsikt över Stockholms inlopp ligger Brf Vikingshill Herrgårdar. Byggherren har tillsammans med arkitekt Heidi Mikalsen omsorgsfullt skapat 12 stycken exklusiva och unika bostadsrätter med villakänsla i en vacker herrgårdsliknande miljö. Bostadsrätterna präglas av hög standard, tidlös arkitektur och påkostade materialval. Till varje bostad hör egen takterrass, balkonger och/eller generös altan samt eget garage. Föreningen består av tre hus; Alfa (A), Beta (B), Gamma (C)

Områdesbeskrivning

I vackra Kummelnäs/Vikingshill bor man i rofylld skärgårdsmiljö endast 25-30 minuter från stan. Området ligger ostört från trafikbrus och erbjuder en underbar natur för dess invånare.

På sommaren erbjuds flera badmöjligheter och man bor endast en kort promenad ner till bryggor och badplatser vid bland annat mot Kummelnäsviken. Föredrar man lite varmare badvatten finns trevligt insjöbad i Sågsjön och vid Velamsund. Här finns fantastiska strövområden och inbjudande natur.

Kummelnäs och Vikingshill är indelat i olika områden. De olika föreningarna har ett bra samarbete och vid högtider hålls ibland gemensamma sammankomster. Traditionsenligt och uppskattat Valborgsmässofirande med Kummelnäskören sker vid Kummelnäs Inre Brygga och Midsommarfirande bland annat vid Risets festplats. På Dahliavägen har man nära ner till badplatsen där de boende i Vikingshill gärna firar midsommar.

Vid Kummelnäs Kapell inbjuds det även till en årlig Julmarknad som erbjuder hantverk, julsaker samt café med hembakat, varmkorv och glögg.

De olika områdena har även egna båtklubbar där fastighetsägarna kan bli medlemmar och hyra båtplats.

Många här väljer att åka till stan genom att ta den korta promenaden till Risets Brygga och hoppa på Vaxholmsbåten! En under start, och även avslutning, på dagen!

Planlösning

Om bostaden

RING eller SMS:a för visning 072-5779080.
162 KVM MAGNIFIK BOSTAD I 2 TVÅ PLAN!
Välkomna till en unik och synnerligen smakfull bostad i natursköna omgivningar! Det är inte bara utsidan som är iögonfallande och smakfull. Detta är en bostad för finsmakaren med öga för stil och fina detaljer. Här finns plats för den stora familjen och man njuter såväl av den lyxiga inredningen på insidan som de härliga uteplatserna i kvällssolen. Allt detta i den härliga Stockholsskärgårdens miljö och om du vill kan du promenera till Risets Brygga och ta båten till stan.
Måste upplevas på plats för att helt förstå hur bra detta är!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
9 427 kr, Månadsavgiften höjdes senast maj 2024. Målet är att sänka avgifterna succesivt, i takt med att ränteläget förbättras.
Antal rum
5 rum + 3-4
Boarea
142 m² + 20 m² biarea föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
10,507 %
Andel av årsavgift
10,507 %
Nettoskuldsättning
1 958 202 kr
Uteplats
Stor terrass med nivåskillnad + naturtomt i anslutning. Här kan dukas upp för långbord och njutas av sol från dag till sena kvällen.
Dubbeldörrar i glas leder ut från matplatsen till trevlig balkong med utsikt över naturreservatet.
Bilplats
Bilplats både ute och i garage. Laddare för elbil är installerad. Garageplatsen kostar 500kr/mån.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburen värme i golven
Fönster
Isolerglaskassetter
VENTILATION
Mekanisk FTX
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
6 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,537%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
7 344 kr/år
Uppvärmning
1 740 kr/år
vatten
5 400 kr/år
Övrigt
3 468 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
17 952 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är alltid beroende på vanor i hushållet. Kontakta kommun och leverantörer för att göra en personlig uppskattning.
Övrigt = TV och bredband: Fiber finns indraget i lägenheten. Fiberleverantör är Telia, möjlighet upp till 1000 Mbit/s surfhastighet. Eget abonnemang krävs som betalas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Tjänster inkluderade i grundpaket, för 289 kr/månad:
- Bredband 100/100 Mbit/s.
- Bredbandstelefoni.
- TV-paket Telia Lagom.
- Tv-Box och Router.

Allmänt om området

I natursköna Kummelnäs/Vikingshill ser man de stora Finlandsfärjorna glida förbi. Här bor man i rofylld skärgårdsmiljö endast 25 minuter från stan. På sommaren erbjuds flera badmöjligheter och man bor endast en kort promenad ner till bryggor och badplats vid bland annat Kummelnäs inre brygga och Eols Udde. Föredrar man lite varmare badvatten är det nära till trevligt insjöbad i Sågsjön. Här finns fantastiska strövområden och inbjudande natur.

Kummelnäs är indelat i två områden och varje fastighet tillhör en fastighetsägareförening och vägförening. Dessa är Kummelnäs Västra Fastighetsägarförening, Östra Kummelnäs Fastighetsägarförening och Kummelnäs Vägförening.

Riset och Vikingshill har även de motsvarande föreningar. De olika föreningarna har ett bra samarbete och vid högtider hålls gemensamma sammankomster. De olika områdena har även egna båtklubbar där fastighetsägarna kan bli medlemmar och hyra båtplats.

Kommunikation

Busslinjer som trafikerar Kummelnäs/Vikingshill är 421 och 441. Från Risets- eller Hasseluddens brygga har man möjlighet att båtpendla till Strömkajen. Ett mycket trevlig och uppskattat alternativ. Se www.sl.se för tidtabell.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Kummelnäs förskola ligger på Kummelnäsvägen 81 och på Bågvägen har Waldorfförskolan Kummelnäs Barnträdgård öppnat i nya lokaler.

Mot Vikingshill ligger populära Backeboskolan som är en F-6 skola. Den ligger på en stor naturtomt med utsikt över Höggarnsfjärden. Ett kommunalt alternativ är Sågtorpsskolan som ligger invid Boo Kyrka. Den är också en F-6 skola.

För de större eleverna finns Myrsjöskolan som ligger nära Orminge Centrum.

Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC och Friskis & Svettis.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Hans Jonevret

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

Sovrum 1 övre plan

Sovrum 2 övre plan

Badrum övre plan

Allrum

Sovrum/lekrum

Sovrum/kontor

Badrum nedre plan

Terrass

Garage

Planritningar

Föreningen

Områdesbeskrivning

Planlösning

Planritningar

Panritningar