Såld lägenhet på Ormingeringen 78, 3 tr i Västra Orminge
Västra Orminge

Ormingeringen 78, 3 tr

Fin 1,5:a högst upp med kvällssol på balkongen!

Såld

Fin 1,5:a högst upp med kvällssol på balkongen!

Med suverän planlösning och högt, lugnt läge i sydväst finns denna fina 1,5:a! Bostaden är verkligen yteffektiv med rymligt vardagsrum, sovalkov med plats för dubbelsäng samt nytt kök från 2021 med plats för matbord för 4-6 personer. Önskar man en öppen planlösning tar man bort väggen mellan kök och vardagsrum. Stor inglasad balkong som är lika underbar under höst/vår som under sommaren oavsett sol eller regn. Här bor du i en välskött brf från 1967 som gjort de flesta stora renoveringarna inklusive nya fönster och balkonger.
Lägenheten ligger nära både natur och service. I närheten finns badmöjligheter vid Glasbrukssjön eller Myrsjön, en springtur vid elljusspår i skogen och nära till Orminge Centrum finns det mesta att erbjuda inom service. Goda kommunikationer finns in till Slussen och busshållplatsen ligger bara ett par minuter bort. Välkommen till en perfekt första lägenhet eller en yteffektiv bostad för dig som inte vill bo så stort men vill bo bekvämt!

Visa mer
Slutpris

1 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hugo Norgren

Blivande mäklare / assistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.