Radhus till salu på Junkervägen 8 i Lännersta
Lännersta

Junkervägen 8

Välplanerat och mycket trivsamt radhus med badrocksavstånd till Bagarsjön!

Till salu

Välplanerat och mycket trivsamt radhus med badrocksavstånd till Bagarsjön!

Välkomna till ett fint radhus i mycket attraktivt område vid Bagarsjöns södra sida. Funktionell planlösning som ger en flexibel & mycket hemtrevlig bostad med 5 rum och kök. Härliga öppna och luftiga ytor. Fin lummig baksida med skyddad tomt i söder som nås direkt från köket. Mycket nära bad i Bagarsjön, bussar & Nobla Lännersta förskola samt skola.

Visa mer
Junkervägen 8 Junkervägen 8 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 122 kvm taxeringsinformation
  • Utgångspris: 6 995 000 kr
  • Byggnadsår: 1984
  • Område: Lännersta, Nacka
  • Fastighetsbeteckning: Lännersta 34:20
Utgångspris

6 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Junkervägen 8

Välkommen!

I attraktiva Lännersta vid Bagarsjöns södra kant ligger detta trivsamma radhus i ett populärt område. Detta ljusa och trevliga radhus är välplanerat och inrymmer 4 bra sovrum.

Här bor ni i lummiga villakvarter mitt i underbar natur i Stockholms skärgård endast 15 minuter från stan. Lännersta är ett attraktivt område där ni bor ett stenkast från strand med bad, förskola, skola och utmärkta bussförbindelser till stan.

Fastighetsbeskrivning

På framsidan finns en gräsmatta och ett stort bra förråd. En altan utanför entrédörren har även plats för en liten grupp möbler. På baksidan finns rabatter och planteringar för den trädgårdsintresserade. En större gräsmatta ger utrymme för lek och på den härliga altanen i perfekt solläge finns gott om plats för grill och matgrupp. Den privata baksidan av tomten ligger i värmande söderläge. Plank och buskar skyddar mot insyn.

Bostadsbeskrivning

De 122 välplanerade kvadratmetrarna är fördelade på två plan med följande disponering. Entréplan med praktisk hall med gott om avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar. Badrum med dusch och tvättstuga med groventré från baksidan. Funktionellt arbetskök med gott om köksskåp och bänkytor bakom en halvvägg finns bra utrymme för stor matplats. Från köket finns utgång till baksidan med trädgård och förråd. Vardagsrummet, som har öppen planlösning mot köket, är trevligt avdelat med trappan i mitten. Här finns fönster mot framsidan. Övre plan har idag 4 bra sovrum. På övre plan finns även ett rymligt badrum. Här finns även en separat klädkammare samt en balkong med utsikt mot gård och lekplats. Fiber finns indraget.

Hall

Praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter bakom två skjutdörrar. Direkt till vänster öppnar huset upp till det härliga sociala entréplanet.

Kök och matplats

Praktiskt arbetskök med många funktionella skåp och bra med praktiska bänkytor. Från köket har ni utgång till baksidan och altanen. Bakom en halvvägg har ni utrymme för matplats.

Uteplats

Från köket når ni snabbt altanen och baksidan med gott om plats för sittgrupp en mysig uppvuxen och grönskande trädgård, med lekvänliga gräsytor och mycket växtlighet.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Ljusa väggar och parkettgolv av ek. Fönster i två väderstreck för trevligt ljusinsläpp. Här finns plats för braskamin som kan ge extra hög mysfaktor. Från vardagsrummet når ni framsidan.

Badrum och tvättstuga

Badrum med dusch, handfat och toalett. Tvättstugan är lite avdelad från badrummet, här finns tvättmaskin och torkskåp. Här är även varmvattenberedaren placerad. Från badrummet och tvättstugan finns en praktisk grovingång från baksidan

Sovrum

Ovanför trappan finns fyra bra sovrum. Här uppe finns flera möjliga planlösningar. Många gör ett allrum genom att ta bort väggen mot det första sovrummet till höger ovanför trappan. Men om ni behöver fyra sovrum behåller ni nuvarande planlösning.

Badrum

Helkaklat rymligt badrum med badkar, handfat med kommod och toalett. Här finns gott om plats för hela familjen. Intill badrummet finns en stor klädkammare för praktisk förvaring.

Samfälligheten

Fastigheten ingår i områdets samfällighet : Lännersta GA:5.

Samfälligheten erbjuder lekpark, fina grönområden, brygga och flotte vid sjön och garage. Mycket bra läge endast ett stenkast från busshållplats med täta turer samt förskola och skola.

I avgiften till samfälligheten ingår bland annat garageplats i länga, p-plats och sophämtning. Samfälligheten ansvarar även för avvattningssytemet; hängrännor, stuprör samt dränering av dagvatten.

Samfälligheten har beslutat om att installera laddboxar till samtliga. Detta är på gång och kommer belasta en ny ägare med uppskattningsvis 10.000-15.000 kr.

I detta hus finns fiber indraget.

Bagarsjön

Här bor ni två minuter från Bagarsjöns södra sida. I sjön erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. På sjöns norra sidan ligger den fint anlagda badplatsen med strand, bryggor och flotte. Här anordnas även simskola varje sommar. I området finns lekplatser, bollplaner och fina grönområden.

Lännersta

I attraktiva Lännersta bor ni i underbar natur i början på Stockholms skärgård.

Här har ni fördelen av att kunna välja att för dagen antingen utforska Lännersta, Södra Lännersta eller Boo Gård. Södra Lännersta erbjuder en badstrand i Stäket och invid badplatsen finns en fin lekplats och en härlig äng för lek och fotbollsspel åt ena hållet och välsmakande och inbjudande restaurangen The Old Smokehouse åt andra hållet. Nu har även en träspång möjliggjort en fin promenadväg till Tollare som bjuder in med njutbara Kennys Gelato och restaurang Bruket med sin trevliga atmosfär på kajkanten.

Boo Gård har sin egna nybyggda skola och förskola och vid den gamla herrgården Boo Gård ligger Boobadet, ett fint bad med strand, lekplats och bryggor och här anordnas även ett uppskattat midsommarfirande med dans och lekar för stora och små.

I närheten finns även Fregattbacken, en liten skidbacke - perfekt för backträning på sommaren och nöjesåkning för de yngre på vintern. Vid Baggensstäket har Boo båtklubb sina bryggor och vid ångbåtsbryggan vid Boo Gård kan man ta Waxholmsbåten vidare ut i skärgården eller in till stan.

Huset har ett perfekt läge med kort gångavstånd till flera populära och omtyckta förskolor och skolor, t.ex. Bagarsjöns förskola, Noblaskolan Lännersta förskola och skola samt Boo gårds förskola och skola. Ni har en bra busshållplats runt husknuten med flera bussar som åker mot stan. Det går fort att ta sig till och från motorvägen som tar er med bil till stan på 15-20 minuter. Här har ni även bra cykelpendling till stan (ca 30-35 min till Slussen).

Det finns tre golfklubbar inom 15 min bilväg varav den närmaste, Nacka GK, erbjuder längdskidåkningsspår på vintern. Sveriges näst största ungdomsklubb i fotboll, Boo FF, har sin stora träningsanläggning mindre än 5 min cykelväg från huset.

Detta är ett område där naturen och barnen är i fokus.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Leijon

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Välkomna till ett fint radhus i mycket attraktivt område vid Bagarsjöns södra sida. Funktionell planlösning som ger en flexibel & mycket hemtrevlig bostad med 5 rum och kök. Härliga öppna och luftiga ytor. Fin lummig baksida med skyddad tomt i söder som nås direkt från köket. Mycket nära bad i Bagarsjön, bussar & Nobla Lännersta förskola samt skola.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Lännersta 34:20
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
122 m² taxeringsinformation
Tomtarea
210 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1984 
Byggnadstyp
Radhus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk
RENOVERINGAR MM.
Fiber finns indraget.

Ekonomi

Utgångspris
6 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
30,318%
TAXERINGSVÄRDE
4 072 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 836 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
4 500 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
22 000 kr/år
VA
1 100 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
11 000 kr/år
Försäkring
6 847 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
40 947 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
Boo Energi
Elleverantör
Boo Energi
Elförbrukning
10 000 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2020-10-21
Energiprestanda primärenergital
115 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
64 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Nacka Lännersta GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Planbestämmelser
Stadsplan (1984-08-21)

Allmänt om området

I attraktiva Lännersta bor man i underbar natur endast 15 minuter från stan. Huset har ett mycket trevligt läge nära Bagarsjöns norra sida. I sjön erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. Här bor man så nära att det är bara att ta handduken under armen alternativt snöra på sig skridskorna och gå till strandkanten. På norra sidan ligger den fint anlagda badplatsen med strand, bryggor och flotte. Här anordnas även simskola varje sommar. I området finns lekplatser och fina grönområden.

I denna härliga miljö finns även små smultronställen som blir självklara favorittillhåll. I Boo Gård finns en badplats vid Baggensfjärden. Till fots eller på cykel kan man enkelt ta sig till Restaurang The Old Smokehouse i Södra Lännersta där man kan inta en middag i härlig miljö och samtidigt se på båtarna som passerar Lännerstasundet. I Gustavsvik finns en undangömd badplats med sandstrand, bryggor och hopptorn. I Velamsund finns mysiga Restaurang Långa raden.

Kommunikation

Busslinje 414, 442, 442X och 447 ger god tillgänglighet med tät trafik. Med bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Direktlinje 453 kör till Nacka gymnasium under skoldagar.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
I området finns fem förskolor, både kommunala och privata alternativ. Närmast är Bagarsjöns förskola och Smörblomman sedan finns även Lännersta förskola, Sunnebo Förskola och Boo Gårds förskola. Det finns flera skolor att välja mellan, de närmaste är: Noblaskolan Lännersta, Boo Gårds skola, Björknäs skola och Noblaskolan Saltsjö-Boo. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
På gångavstånd finns en fräsch dagligvarubutik "Hemköp" med ett brett sortiment och trevlig personal.

Orminge Centrum, den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat flera bra mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, flertalet restauranger, café, systembolag, frisersalonger, kemtvätt och bank.

Övrigt

REKREATION
Området ligger idylliskt nära flera naturområden med mysiga badsjöar och badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. Närmast ligger självklara Bagarsjön med fin strand. Närmaste havsbad ligger vid Lännersta Gård och där finns även den närmaste båtklubben. Under somrarna anordnas jolle- och seglarskola för barn och ungdomar vid Mjölkudden, mellan Boo Gård och Gustavsvik. Är det fotboll som gäller så ligger Boovallen där Boo FF har sin hemmaplan inte långt bort. Vid Björknäs IP och hockeyrinken spenderar hockeyföräldrarna mest tid. I Boo Rackethall håller populära Idrottsakademin till och här kan man även börja på tennislekis från 4 års ålder. För hästintresserade finns ridskola i Velamsund. På Lagnövägen ca 5-10 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Fastighetsbeskrivning

Bostadsbeskrivning

Hall

Kök och matplats

Uteplats

Vardagsrum

Badrum och tvättstuga

Sovrum

Badrum

Samfälligheten

Bagarsjön

Lännersta

Planlösning