Såld tomt på Kaptensvägen 11C - avstyckning i Boo Gård
Boo Gård

Kaptensvägen 11C - avstyckning

Härlig, spännande och byggklar tomt i hjärtat av Boo Gård med möjlighet till fin sjöutsikt!

Såld

Härlig, spännande och byggklar tomt i hjärtat av Boo Gård med möjlighet till fin sjöutsikt!

Välkomna till en fastighet med härligt läge i attraktiva Boo Gård!

Tomten är nyligen avstyckad och här finns nu möjlighet att förvärva två intilliggande och byggklara tomter. Båda tomterna är stora, 1.456 kvm (Kaptensvägen 11D) respektive 1.682 kvm (Kaptensvägen 11C), och med byggklar menas att här är detaljplanen antagen så det är bara bestämma sig för hus och söka bygglov.

En avstyckning har nu blivit två fina tomter och den gällande detaljplanen gör det möjligt att bygga stort på dessa. Här är det bara er fantasi som sätter gränserna.

Byggrätten på fastigheterna är mycket generös och följande gäller:

Friliggande byggnad som uppföres i en våning får inte uppta större byggnadsarea än 180 kvm och inte ges en större taklutning än 27 grader. Byggnadshöjden får ej överstiga 5 meter. Vind får ej inredas.

Friliggande byggnad som uppföres i två våningar, varav en är sluttningsvåning får inte uppta större byggnadsarea än 140 kvm och inte ges en större taklutning än 27 grader. Byggnadshöjden får ej överstiga 6,5 meter. Vind får ej inredas.

Friliggande byggnad som uppföres i en våning jämte inredningsbar vind får inte uppta större byggnadsarea än 140 kvm och inte ges en större taklutning än 38 grader. Byggnadshöjden får ej överstiga 5 meter. Nockhöjden får ej överstiga 8 meter.

Friliggande byggnad som uppföres i två våningar får inte uppta större byggnadsarea än 120 kvm. Byggnadshöjden får ej överstiga 6,2 meter. Nockhöjden får ej överstiga 8,6 meter. Vind får ej inredas.

Friliggande byggnad som uppföres i två våningar får inte uppta större byggnadsarea än 120 kvm och inte ges en större taklutning än 10 grader. Byggnadshöjden får ej överstiga 6,7 meter. Vind får ej inredas.

Största sammanlagda byggnadsarea för uthus och garage är 40 kvm. Den största byggnaden får inte överstiga 30 kvm. Högsta byggnadshöjd för uthus och garage är 2,8 meter

För fullständig planbestämmelse som gäller för fastigheterna se länk till detaljplan alternativt Nacka kommun hemsida.

För den högra fastigheten, Bo 1:102, Kaptensvägen 11D, är avgift för väg (gatukostnad), el och VA (anläggningskostnad) redan erlagd.

För den vänstra fastigheten, Kaptensvägen 11C, är avgift för väg (gatukostnad) redan erlagd men det tillkommer en avgift för anslutning av kommunalt VA (avgift för servis, förbindelse, tomtyta samt lägenhet) förutom delen för tomtyteavgiften som redan är erlagd. Enligt mail från Nacka Vatten uppgår denna avgift till 178.508,28 kr. Även avgift för el och eventuellt fiber tillkommer för den avstyckade fastigheten.

En köpare uppmanas att själva kontrollera samtliga tillkommande kostnader med Nacka kommun: www.nacka.se och Boo Energi.

I attraktiva Boo Gård bor ni i underbar natur endast 20 minuter från stan. Boo Gård har sin egna skola vid Boovägen och förskolan ligger idylliskt på Galärvägen. Vid den gamla herrgården Boo Gård ligger Boobadet, ett fint bad med strand, lekplats och bryggor och här anordnas även ett uppskattat midsommarfirande med dans och lekar för stora och små. Gillar ni att bada har ni tur, ni har ett stenkast ner till Boobadet och Stäket men ni bor även nära Bagarsjön med lite varmare vatten. I närheten finns även Fregattbacken en liten skidbacke - perfekt för backträning på sommaren och nöjesåkning för de yngre på vintern. In mot Baggensstäket har Boo båtklubb sina bryggor och vid den nybyggda ångbåtsbryggan vid Boo Gård kan ni ta Waxholmsbåten vidare ut i skärgården eller in till stan. Bredvid skolan, nedanför Boo Kapell ligger Boovallen där Boo FF har sin hemmaplan - det är svårt att inte spela fotboll om man växer upp i Boo Gård. Detta är ett område där naturen och barnen är i fokus.

Visa mer
Slutpris

9 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Baggenstäket

Boo Gård

Underbara Boobadet

Boo Brygga

Boo Herrgård

Boo Gårds förskola

Boo SS vid Mjölkudden

Nya Boo Gård Skola

Boo FF hemmaplan

Restaurang The Old Smokehouse

Smokehouse

Nacka Ridklubb i Velamsund

Nacka Golfklubb