Såld lägenhet på Ormingeringen 67, 1 vån i Västra Orminge
Västra Orminge

Ormingeringen 67, 1 vån

Fin 1,5 med nytt kök och stor inglasad balkong mot gården!

Såld

Fin 1,5 med nytt kök och stor inglasad balkong mot gården!

Med suverän planlösning och fint och lugnt läge mot innergården finns denna fina 1,5:a! Bostaden är verkligen yteffektiv med rymligt vardagsrum, alkov med plats för dubbelsäng samt nytt kök från 2021 med plats för matbord för fyra personer. Det finns också möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Dessutom finns en extra stor inglasad balkong som är lika underbar under höst/vår som under sommaren oavsett sol eller regn. Här bor du i en välskött brf från 1967 som gjort de flesta stora renoveringarna.
Lägenheten ligger nära både natur och service. I närheten finns badmöjligheter vid Glasbrukssjön eller Myrsjön, en springtur vid elljusspår i skogen och nära till Orminge Centrum finns det mesta att erbjuda inom service. Goda kommunikationer finns in till Slussen och busshållplatsen ligger bara ett par minuter bort. Välkommen till en perfekt första lägenhet eller en yteffektiv bostad för dig som inte vill bo så stort men vill bo bekvämt!

Visa mer
Slutpris

1 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hugo Norgren

Blivande mäklare / assistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.