Såld villa på Källvägen 57 i Norra Lännersta
Norra Lännersta

Källvägen 57

Villa med stor potential på underbar tomt i härliga Saltsjö-Boo! Totalarea 204 kvm.

Såld

Villa med stor potential på underbar tomt i härliga Saltsjö-Boo! Totalarea 204 kvm.

MÖJLIGHET! Totalt 204 kvm, visst renoveringsbehov och stor potential!
I natursköna och populära Saltsjö-Boo ligger detta hemtrevliga hus med en underbar trädgård på 1500 kvm. Villan har en klassisk arkitektur, ett entréplan med sociala ytor, separat kök med matplats, stort vardagsrum, och ett rymligt sovrum medans övervåningen är mer privat med dubbla sovrum och allrum. I källaren finns relaxavdelning, bastu, jacuzzi och snickarverkstad och plats för mycket förvaring i vad som tidigare varit, och kan åter bli, garage.

Här har familjen njutit i många år. Det har varit pulkaåkning på baksidan om vintrarna när barnen var små och krocketspelande och kojabyggande om somrarna. Och gott om fruktodlingar och blomstrande rabatter att njuta av i tillägg. Men barnen har lämnat boet och det är dags för en ny generation att ta plats!

Här bor ni med ett perfekt läge mycket nära till bad, bra skolor och förskolor och buss. En plats och ett hus att trivas i, länge!
Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

7 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.