Såld villa på Skepparholmsvägen 1 i Hasseludden
Hasseludden

Skepparholmsvägen 1

Sagolik och representativ sekelskiftesvilla anno 1914 med sjönära läge i underbara Hasseludden

Såld

Sagolik och representativ sekelskiftesvilla anno 1914 med sjönära läge i underbara Hasseludden

Varmt välkomna till detta unika och exklusiva hem med mycket själ. Ett hänförande hus om 188 kvadratmeter med härlig karaktär.
Här har ni högt i tak, vackra fönster, två praktfulla eldstäder, dekorativa golv och ett galet elegant kök. Detta klassiska och sällsynt smakfulla hem har varsamt renoverats med en modern touch som tagit huset till en helt ny nivå.

Huset ligger ett stenkast från Skepparholmen, i ett vackert område mellan Hasseludden och Kummelnäs och som i detaljplanen är utmärkt som "Kulturhistoriskt värdefullt" så här är ni omgivna av villor i klassisk stil från förra sekelskiftet på stora tomter, underbart beläget mellan Kvarnsjön och Lövbergaviken.

Till fastigheten ingår en båtplats nere i den skyddade viken och pendlar ni till stan varje dag har ni endast ca 10 minuters promenad ner till bryggan Hasseludden från vilken ni enkelt tar båt 83 till stan med SL kort.

Den vackert kuperade tomten erbjuder spännande ytor i denna fridfulla miljö, mitt i både natur och skärgård men med kort avstånd till kommunikationer, skolor och köpcentrum. Endast båtarnas ljud hörs.

Denna magnifika och vackra villa är uppförd 1914. En unik fastighet som måste upplevas.

Visa mer
Slutpris

14 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.